Show filters

6 verhuurfouten die u niet moet maken

Snel verhuren

Sneller verhuren? Wat kunt u doen om de leegstand te minimaliseren en wat zijn de meest voorkomende fouten van andere verhuurders. We zetten ze voor u op een rijtje.

 1. Niet bereikbaar zijn.
  Voor het rond maken van de huur dient u te allen tijde bereikbaar te zijn. Geef ook uw alternatieve telefoonnummers door.
   
 2. Uit de markt prijzen.
  Vergelijk uw prijs en stem deze af met gelijkwaardige woningen.
   
 3. Zonder maten, bouwjaar en andere details adverteren.
  Zoekers selecteren online op basis van afmetingen en specificaties. Zonder deze gegevens wordt uw woning minder goed gevonden.
   
 4. Geen sleutel bij de makelaar.
  Expat verhuur heeft een snelle doorloop. Soms zelfs binnen 24 uur inhuizen. Zonde als uw woning gemist wordt bij de bezichtiging door de ontbrekende sleutel.
   
 5. Uw huis niet spik en span.
  De eerste indruk is erg belangrijk bij een bezichtiging. Opgeruimde, schone en goed onderhouden woningen verhuren sneller.
   
 6. Drukke rommelige foto’s.
  Zoekers kijken online vooral plaatjes. Vermijd foto's van niet opgeruimde vertrekken. Op mooie foto’s wordt sneller gereageerd.

Stuur ons de ontbrekende maten, specificaties, nieuwe contactgegevens en sleutels van uw woning voor een snellere verhuur. Ik kunt vragen naar Mvr. Karin Fanego of haar mailen op kfa@stoit.nl.