Show filters

Detail info wrapper

Beschrijving

Aan de Socrateslaan in ' s-Hertogenbosch Zuid staat dit complex. Het gebouw wordt daarnaast gekenmerkt door een uitstekende bewoning, een ruime opzet, fraaie uitzichten en veel privacy.

Het appartement is gelegen aan de Socrateslaan in de zeer gewilde wijk ' s-Hertogenbosch Zuid. Kenmerkend voor de wijk is het vele groen, het zeer prettige leefklimaat en de ontsluiting richting snelwegennet A2 en de A59. Op de zevende verdieping bevindt zich dit appartement met prachtig uitzicht op de Zuiderplas, het Heempark en de omgeving. Het bruisende centrum van ' s-Hertogenbosch is op 5 fietsminuten gelegen. Hier vindt men gezellige cafeetjes, restaurants, winkels en tal van bezienswaardigheden zoals de Binnendieze en de Sint-Jans kathedraal. Ook is ' ' Zuid' ' tegen natuurgebied " Het Bossche Broek" aangelegen. Hier kunt u terecht voor een heerlijke wandeling en diverse buitenactiviteiten. Dit alles maakt ' s-Hertogenbosch-Zuid tot de aantrekkelijkste wijk van ' s-Hertogenbosch.

Het vier-kamer-appartement is meer dan uitstekend onderhouden en beschikt niet alleen over een zeer ruime woonkamer, maar ook over drie slaapkamers, een dichte keuken, een ruime badkamer, een separaat toilet, een aparte bergruimte.


De huurprijs is exclusief energie en inclusief eventuele service kosten

Heeft u vragen of advies nodig, onze makelaars staan u graag te woord.

Twitter icon
Facebook icon
Share on Google+
LinkedIn icon
Voorzieningen
Verdieping: 
7
Parkeerplaats: 
Ja
Bad: 
-
Douche: 
Ja
Lift: 
Ja
Tuin: 
-
Balkon: 
Ja
(Dak) terras: 
-
Zwembad: 
-
Aircondition: 
-
Open haard: 
-
Garage: 
-
Berging: 
-
Regio

Huren in Den Bosch?

's-Hertogenbosch is de provinciehoofdstad van Noord Brabant. Den Bosch is een prachtige stad met een bevolking van ongeveer 103.000. Den Bosch is bekend vanwege zijn historische centrum en de Sint-Janskathedraal. In het oude centrum zijn prachtige huizen te huur en ook tot appartementen verbouwde woningen te huur. Aan de andere zijde van het station vind u huurwoningen en moderne huurappartementen.

0885555073
Stationsplein 91 ‘s-Hertogenbosch
denbosch@stoit.nl

Socrateslaan

Den Bosch

Appartement, Gestoffeerd
Ref.Nr.: 
230343
Kamers: 
4 (3 slaapkamers)
Price: 
€ 1700
Oppervlakte: 
108m²
Beschikbaar per: 
Vandaag

Stoit Groep - verhuur team

Geïnteresseerd in deze woning? Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor uw woonwensen.