Show filters

Detail info wrapper

Beschrijving

Huurkorting 1ste 3 maanden daarna 2200,- euro per maand.

Type: 3-kamer appartement Locatie: Centrum / Eindhoven

Gestoffeerd 3-kamer appartement gelegen in het mooiste nieuwbouwcomplex van Eindhoven ' De Bunkertoren' . Met een woonoppervlakte van 100 m2 en een waanzinnig mooi terras van 40 m2 (!!) is dit appartement uniek in zijn soort. Tevens heeft u het gemak van een parkeerplaats gelegen in de ondergrondse parkeergarage. Daarnaast heeft dit appartement nog de beschikking over een berging op de begane grond (wat uniek is voor dit complex). Wij heten u graag welkom als eerste bewoner van dit prachtige appartement.

De Lichttoren, het Evoluon, de Blob of The Flying Pins, aan iconische plekken geen gebrek in Eindhoven. De BunkerToren kan met recht aan dit rijtje worden toegevoegd. En je kunt in dit icoon nog heerlijk wonen ook! Wie de stad over de Kennedylaan binnenrijdt, kan er eigenlijk niet omheen: De BunkerToren waakt als een torenwachter bij de ingang van de binnenstad. Een complex welke in het oog springt, maar die omgekeerd de bewoners een weidse blik biedt over de stad. Een nieuwe hotspot voor Eindhoven, een eerste klas plek om te wonen, te werken en te relaxen.

Het betreft een 3-kamer appartement (voorzien van twee slaapkamers met een afmeting van circa 16,91 en 13,05 m2) met een complete badkamer met ligbad, inloopdouche en tweede toilet. De slaapkamers en woonkamer hebben allen een deur naar het balkon aan de lange zijde.


De huurprijs is exclusief energie en inclusief eventuele service kosten

Heeft u vragen of advies nodig, onze makelaars staan u graag te woord.

Twitter icon
Facebook icon
Share on Google+
LinkedIn icon
Voorzieningen
Verdieping: 
9
Parkeerplaats: 
-
Bad: 
Ja
Douche: 
Ja
Lift: 
Ja
Tuin: 
-
Balkon: 
Ja
(Dak) terras: 
-
Zwembad: 
-
Aircondition: 
-
Open haard: 
-
Garage: 
Ja
Berging: 
Ja
Regio

Vincent van den heuvellaan

Eindhoven

Appartement, Gestoffeerd
Ref.Nr.: 
230046
Kamers: 
3 (2 slaapkamers)
Price: 
€ 1995
Oppervlakte: 
100m²
Beschikbaar per: 
Vandaag

Stoit Groep - verhuur team

Geïnteresseerd in deze woning? Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor uw woonwensen.