Show filters

Detail info wrapper

Beschrijving

Gelegen in Hapert ligt deze fraaie en ruime woning in de Ganzestraat. De bevindt zich op een ruim perceel met een garage, tuin en een ruime parkeerplaats. De woning is gebouwd in 1965. Landelijke stijl wonen in Hapert, dat kan zeker in deze buurt. Ganzestraat is gelegen in de buurt Dalem. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Hapert, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 4 minuten rijden.

De woning heeft een ruime woonkamer voorzien van een vloer met tapijt. De keuken is ruim opgezet waardoor er makkelijk een eettafel inpast. Via de keuken bereik je de bijkeuken waar een toilet, 2de badkamer en berging is. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamer en een badkamer. Buiten is er volop ruimte om lekker te genieten van de omgeving. Naast een bergruimte is er ook een garage.


De huurprijs is exclusief energie.

Heeft u vragen of advies nodig, onze makelaars staan u graag te woord.

Twitter icon
Facebook icon
Share on Google+
LinkedIn icon
Voorzieningen
Parkeerplaats: 
Ja
Bad: 
Ja
Douche: 
Ja
Lift: 
-
Tuin: 
Ja
Balkon: 
Ja
(Dak) terras: 
-
Zwembad: 
-
Aircondition: 
-
Open haard: 
-
Garage: 
-
Berging: 
-
Regio

Ganzestraat

Hapert

Vrijstaande woning, Gestoffeerd
Ref.Nr.: 
230239
Kamers: 
4 (4 slaapkamers)
Price: 
€ 1500
Oppervlakte: 
140m²
Perceel: 
400m²
Beschikbaar per: 
Vandaag

Stoit Groep - verhuur team

Geïnteresseerd in deze woning? Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor uw woonwensen.