Show filters

Huis verhuren Eindhoven

Van plan om uw huis in Eindhoven te verhuren? Bij Stoit kunt u uw huis zowel tijdelijk als permanent laten verhuren. We ondersteunen u graag en nemen zoveel mogelijk van het verhuur- & beheertraject uit uw handen, zodat u zonder zorgen uw huis kunt verhuren.

Huis verhuren in Eindhoven

Het hoofdkantoor van Stoit bevindt zich in het centrum van Eindhoven. We zijn dus zeer bekend met de omgeving en werken ook veel samen met bedrijven uit de regio Eindhoven. Zo zijn er bijvoorbeeld intensieve samenwerkingen met bedrijven zoals Philips, ASML, Atos, DAF, IBM, VDL en PSV. Deze grote internationals werken veel met expats, die tijdens hun tijdelijk verblijf in Nederland graag wonen in een mooi appartement of huis in de regio Eindhoven. Een hotel is vaak geen optie voor expats die een maand of langer in ons land komen werken, daar krijgen ze namelijk nooit het thuisgevoel dat een huis wel kan geven.

Huis verhuren met vertrouwen

Dankzij deze samenwerking hebben we dus veel expats die huizen huren bij Stoit. Het voordeel van verhuren aan expats is dat het meerendeel van onze huurders hoogopgeleid zijn en een stabiel inkomen genieten. Dit biedt voor veel van onze verhuurders weer een extra geruststelling. We controleren dan ook altijd of de eventuele huurder voldoende financiële draagkracht heeft. Zowel voor u, als voor ons, is het erg belangrijk dat er een betrouwbaar persoon in uw huis komt te wonen.

Kies voor Stoit Eindhoven

Kiest u bij het verhuren van uw huis in Eindhoven voor Stoit, dan kiest u voor vertrouwen. Naast het bemiddelen tussen de huurder en u, de verhuurder, maken we ook het contract op en regelen we de sleuteldracht. Daar houdt het echter nog niet op, we staan ten allen tijden voor u klaar! Of het nu gaat om de oplevering van uw huis, een stukje advies of vragen tijdens de verhuur? Wij bieden u een zeer complete service! Lijkt het u leuk om eens kennis te maken? Neen dan contact met ons op, of plan een afspraak.  

Meld u hier aan als verhuurder

10000