Show filters

Stap 2: Afspraak bij u thuis

Om samen met u de mogelijkheden voor de verhuur te bekijken en voor het geven van uitgebreide uitleg over wat er komt kijken bij het verhuren van uw woning komen we graag langs bij u langs op locatie.

Tijdens deze kennismaking kunnen we u uitgebreid informeren over wie wij zijn, hoe wij te werk gaan en wat we voor u kunnen betekenen. Onder meer wordt er uitleg gegeven over de huurmarkt, de haken en ogen van het verhuren, wet en regelgeving, de courantheid van uw woning, huurinkomsten en kosten, energie bij verhuur, belastingen en de doorlopende verzekeringen.

We lopen samen met u een ronde door de woning om alle ruimtes te bekijken. Op deze manier kunnen wij u een goede inschatting geven van de hoogte van de maximaal te realiseren huurprijs van uw woning. Het is praktisch om belangrijke gegevens van de woning zoals het bouwjaar, de oppervlakte en inhoud van de woning en de WOZ waarde van de woning bij de hand te hebben. Daarnaast geven we u ook tips en advies hoe u met eventueel kleine aanpassingen de kans op het verhuren van uw woning groter maakt.

Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen over de (tijdelijke) verhuur, dan kunnen we dit direct tijdens de afspraak met u doornemen.

10000