Tijdelijk Huis Verhuren

Tijdelijk verhuren van een eigen huis

Het tijdelijk verhuren van uw eigen koophuis  is een wens van vele verhuurders. Zij willen niet permanent van hun woning af, omdat ze bijvoorbeeld voor bepaalde tijd naar het buitenland verhuizen of omdat de koopwoning om een andere reden weer beschikbaar moet komen voor eigen gebruik, verkoop of een nieuwe verhuurperiode. Stoit is bij uitstek uw verhuurmakelaar als het gaat om het tijdelijk verhuren van uw woning. Wat ons anders maakt dan andere verhuurmakelaars? Ons grote netwerk onder de vele expats. 

Tijdelijk verhuren van koopwoning aan expats

Tijdelijk uw huis verhuren aan expats heeft een aantal voordelen. Over het algemeen zijn expats hoog opgeleid en genieten ze een stabiel inkomen. Sowieso checkt Stoit eerst altijd of een eventuele huurder voldoende financiële draagkracht heeft om de huur iedere maand te kunnen voldoen. De kans op het snel verhuren aan een expat is groot. Stoit heeft namelijk een netwerk met meer dan 150.000 van deze kenniswerkers.

Tijdelijk verhuur van gestoffeerde en gemeubileerde koopwoning

Een woning tijdelijk verhuren via Stoit kan op twee manieren. U kunt ervoor kiezen om uw woning gestoffeerd op te leveren. Dit houdt in dat er minimaal gordijnen, vloerbekleding en verlichting dient te hangen en dat de minimale huurperiode 12 kalendermaanden bedraagt. Wanneer u ervoor kiest om gemeubileerd te verhuren, dan dient de woning een complete inventaris te bevatten en bedraagt de minimale huurperiode 3 kalendermaanden.

Tijdelijk woning verhuren in omgeving Eindhoven, Den Bosch of Tilburg

Kiest u voor de verhuur van uw woning in omgeving Tilburg, Eindhoven of Den Bosch via een verhuurmakelaar van Stoit? Dan kiest u voor meer dan bemiddeling tussen huurder-verhuurder, het opmaken van een contract en de sleuteloverdracht alleen. Wij focussen ons ook op de oplevering van de woning, advisering over de vraag en op eventuele klachtenbemiddeling tijdens de huurperiode. Ook het innen van de huur en het repareren van eventuele gebreken tijdens de verhuurperiode nemen wij voor onze rekening. 

Hoe neemt u contact op?
Wilt u tijdelijk uw woonruimte verhuren in omgeving Den Bosch, TIlburg of Eindhoven? Bel ons, chat met ons of klik hieronder op 'meld u aan als verhuurder'.

Meld u aan als verhuurder

10000