Show filters

Uw woning verhuurd

Goed nieuws! Uw woning is verhuurd!

Stoit Groep heeft een geschikte kandidaat voor uw woning gevonden en kan aan de slag met het in orde maken van alle papieren. Uiteraard nemen we de kandidaat altijd met u door en gaan we pas over op verhuur indien u hier geheel achter staat. Voordat we overgaan tot het opstellen van een huurovereenkomst, wordt de potentiële huurder ook altijd goed  door een screening gehaald. Op die manier zijn we er zeker van dat de huurder betrouwbaar is en de huurprijs kan dragen.

We sturen u vervolgens eerst een intentieverklaring op met daarin de condities waaronder verhuurd wordt. Nadat we deze voor akkoord retour hebben ontvangen, wordt de huurovereenkomst opgesteld en ondertekend. De huurovereenkomst wordt opgesteld volgens de laatste Nederlandse wet- en regelgeving en eventuele clausules worden toegevoegd. De huurovereenkomst verwijst naar de algemene bepalingen.

Op de eerste dag van de huurperiode voeren we samen met de huurder een begininspectie uit. We bekijken de staat van de woning, doorlopen de inventarislijst in het geval van gemeubileerde huur en noteren alle meterstanden. Uiteraard ontvangt u na deze inspectie een inspectierapport. We overhandigen de sleutels aan de nieuwe huurder, waarna de huurperiode echt van start gaat!

Hulp bij uw woning verhuren?

Wilt u graag uw woning verhuren en kan u daarbij wel wat hulp gebruiken? Bij Stoit Groep bent u aan het juiste adres. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 088-5555040 of stuur een mail naar info@stoit.nl.

10000