Show filters
Verhuurd

Detail info wrapper

Beschrijving

Let op, huurder kan zich maar maximaal 1 jaar inschrijven bij de gemeente bij deze woning.

Tot rust komen in een landelijke omgeving? Wonen in een herbouwde boerderij? Op 30 minuten fietsen of 15 minuten auto rit van Eindhoven. In een bruisend dorp bekend om zijn gezelligheid, diversiteit aan cafe' s, hoge kwaliteit restaurants en gezellige events.

Deze gemeubileerde, in 1970 herbouwde Brabantse boerderij is begin 2016 opgesplitst, verbouwd en voorzien van al het moderne woongenot. De woonkamer is smaakvol ingericht waarbij er gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen. Vanaf de bank heeft u uitzicht over de schitterende weilanden met paarden en kunt u elke avond genieten van een mooie zonsondergang. Een indrukwekkende eikenhouten staldeur scheidt de gang met het woongedeelte.

Het huis is voorzien van twee badkamers, twee toiletten, drie slaapkamers waarvan een ook is ingericht als werkkamer. Een ruime open keuken met volledige inventaris en voorzien van een oven, magnetron, koelkast, vriezer, vaatwasser, kookplaat en afzuigkap.

Het woonhuis ligt aan de oudste straat in Valkenswaard. Een auto luwe straat. De woning is voorzien van een eigen oprit voor het parkeren van de auto. Voor en achter de woning ligt de onderhoudsvriendelijke tuin met terras en bestrating.
Binnen vijf minuten lopen van het centrum, vijf minuten lopen vanaf de natuurpoort die het natuurgebied de Malpi ontsluit. Er is uitstekend openbaarvervoer naar Eindhoven City, Eindhoven Airport , Veldhoven en België . Vanuit Eindhoven treinstation wordt de rest van Nederland ontsloten of reist u, naar België of Duitsland.

Zoekt u rust en ontspanning na een drukke werkdag? De mogelijkheid om vanuit de voordeur te recreë ren? Dan bent u van harte welkom op Kromstraat 71a, Valkenswaard.

U kunt zich maximaal 1 jaar registeren bij de woning.

De minimale huurperiode is 6 maanden.

De huurprijs is exclusief energie.

Heeft u vragen of advies nodig, onze makelaars staan u graag te woord.

Twitter icon
Facebook icon
Share on Google+
LinkedIn icon
Voorzieningen
Parkeerplaats: 
Ja
Bad: 
-
Douche: 
Ja
Lift: 
-
Tuin: 
Ja
Balkon: 
-
(Dak) terras: 
-
Zwembad: 
-
Aircondition: 
-
Open haard: 
-
Garage: 
-
Berging: 
Ja
Regio

Kromstraat

Valkenswaard

Woning, Gemeubileerd
Ref.Nr.: 
162211
Kamers: 
4 (3 slaapkamers)
Price: 
€ 1250
Oppervlakte: 
110m²
Beschikbaar per: 
Verhuurd

Stoit Groep - verhuur team

Geïnteresseerd in deze woning? Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor uw woonwensen.