Show filters

Verhuren

Uw woning verhuren

Wanneer u voor enkele jaren in het buitenland gaat wonen maar uw woning in Nederland niet wilt verkopen, of u een tweede huis bezit dat u wilt verhuren, kunt u erop vertrouwen dat Stoit Groep ervoor zorgt dat de verhuur zonder zorgen verloopt.

Wat voor type woningen zijn geschikt voor verhuur?

Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen en verhuren voornamelijk woningen in het midden en hoog segment. U kunt uw woning zowel volledig gemeubileerd als enkel gestoffeerd verhuren. Het maakt voor ons niet uit of het uw enige of tweede woning is die u wilt verhuren. Het belangrijkste is dat de woning geschikt is voor onze doelgroep. De meeste van onze huurders zijn expats die tijdelijk werkzaam zijn bij een multinational in Nederland. De locatie en de staat van de woning spelen een belangrijke rol bij het kiezen van een woning.

Mensen die via de Stoit Groep willen gaan huren, moeten zich altijd kunnen legitimeren. Dit maakt het verhuren van uw huizen veel veiliger. Daarnaast moeten ze voldoende financiële draagkracht hebben om de maandelijkse huur van de door te verhuren huizen te kunnen voldoen. Daarvoor vragen wij inzage in een arbeidsovereenkomst. Bij twijfel doen we een kredietcheck en vragen we naar referenties van voormalige verhuurders.

Als de woning door een bedrijf wordt gehuurd, vragen wij een uittreksel van de Kamer van Koophandel dat niet ouder is dan 6 maanden. In dit geval moet de huurovereenkomst worden ondertekend door een tekenbevoegd persoon.

Meld u hier aan als verhuurder