Show filters

Woning verhuren

Gaat u voor een tijdje naar het buitenland, maar wilt u uw appartement in Nederland niet verkopen? Of heeft u een tweede huis dat u graag wilt verhuren? Dan bent u bij Stoit Groep aan het juiste adres.

Wij zijn gespecialiseerd in de tijdelijke verhuur van particuliere woningen in de regio Eindhoven. Of u nu een appartement in Eindhoven bezit of een luxe eengezinswoning in Den Bosch, Stoit Groep helpt u met de administratie en het beheer en zorgt ervoor dat de verhuur zonder zorgen verloopt.

Uw woning veilig verhuren via Stoit Groep

U wilt natuurlijk dat uw woning of appartement in goede handen terecht komt. Wanneer u uw (tweede) huis via Stoit Groep verhuurt, bent u verzekerd van een betrouwbare huurder.

Al onze huurders moeten zich legitimeren. Dit maakt het verhuren van uw woning een stuk veiliger.

Daarnaast moet de huurder voldoende financiële draagkracht hebben om de maandelijkse huur van de woning te voldoen. Hiervoor vragen wij inzage in hun arbeidsovereenkomst. Bij twijfel doen we een kredietcheck en vragen we naar referenties van voormalige verhuurders.

Bij verhuur van uw woning aan een bedrijf, vragen wij om een uittreksel van de Kamer van Koophandel dat niet ouder is dan zes maanden.

Wat voor type woning mag ik verhuren?

Stoit Groep verhuurt woningen in het midden en hoog segment. Uw woning moet daarom aan hoge kwaliteitseisen voldoen en aansluiten op onze doelgroep.

Onze huurders zijn voornamelijk expats die tijdelijk werkzaam zijn bij een multinational in Nederland. De locatie en de staat van uw woning of appartement is daarom belangrijk.

U kunt uw woning gestoffeerd of volledig gemeubileerd verhuren.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wilt u uw woning of appartement in Eindhoven, Tilburg of Den Bosch verhuren? En wilt u weten wat de mogelijkheden van een makelaar zijn? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, de huurprijs en de gewenste oplevering.

Meld u hier aan als verhuurder