Show filters

Verhuur Tilburg

Bent u op zoek naar een verhuurspecialist die u kan helpen met het verhuren van een woning in de omgeving van Tilburg? Stoit Groep is specialist op het gebied van woningverhuur in Tilburg en omstreken.

Omgeving Tilburg

Tilburg staat onder andere bekend om de kermis, roze maandag, Efteling, Tilburg Universiteit, en Willem ll. De kermis van Tilburg is de grootste kermis van de Benelux en trekt jaarlijks meer dan 1,3 miljoen bezoekers. De maandag staat bekend als Roze Maandag en deze dag staat voor vrijheid en er komen bezoekers afkomstig uit het hele land op af. Op 15 km van Tilburg ligt het attractiepark de Efteling. Deze trekpleister is eenvoudig vanaf Tilburg te bereiken zowel met het openbaar vervoer als met de auto.

Tilburg is een van de belangrijkste industriecentra van Nederland. In de gemeente Tilburg liggen tien industrieterreinen gevestigd. Deze terreinen bieden plaats aan in totaal 7600 bedrijven en bijna 100.000 werknemers. Tilburg is daarnaast ook een echte studentenstad, doordat Tilburg zowel een Universiteit als enkele Hogescholen heeft, zijn er veel studenten woonachtig in de omgeving van Tilburg.

Tijdelijk verhuren aan expats 

Bij het tijdelijk verhuren van een woning wordt het vaak verhuurt aan expats. Expats zijn buitenlandse werknemers die tijdelijk in Nederland komen werken en wonen. Meestal is dit voor een periode van 6 maanden tot een paar jaar. Het verhuren van uw woning aan expats kent verschillende voordelen. Zo weet u bij een expat zeker dat de huur van tijdelijke aard is en dat de financiële zekerheid vaak geborgen is. Daarnaast zijn expats betrouwbare huurders.

Verhuur Tilburg: regio Brabant

In de regio Brabant zijn verschillende grote internationale bedrijven gevestigd, waaronder ook in omgeving Tilburg. Mede doordat er in Tilburg tien industrieterreinen gevestigd liggen, zoeken veel expats in deze regio naar een tijdelijke woning.

Gestoffeerde en gemeubileerde woningen verhuren

Bij het verhuren van uw woning kunt u ervoor kiezen deze gestoffeerd, gemeubileerd of kaal op te leveren. Bij gestoffeerde oplevering beschikt de woning minimaal over vloerbekleding, verlichting en gordijnen. Een gemeubileerde woning is voorzien van inboedel en bij een kale woning moet de woning nog volledig ingericht worden. Bij Stoit Groep kunt u ervoor kiezen om uw woning gestoffeerd of gemeubileerd te verhuren.

De voordelen van een verhuurmakelaar

Aan het particulier verhuren van woningen zijn verschillende regels en wetten verbonden. Het is dan ook verstandig een verhuurmakelaar in de arm te nemen. Zo weet je zeker dat alles goed geregeld wordt en worden de diensten die erbij komen kijken uit handen genomen. Stoit Groep zorgt bijvoorbeeld voor het opstellen van een huurovereenkomst, het maken van foto’s van uw woning, het online plaatsen van de woning, het regelen van bezichtigingen, het innen van de huur, de administratie en ga zo maar door. Hierdoor hoeft u zelf zeer weinig te doen en wordt alles rondom het verhuren van uw woning geregeld.

Waarom verhuren via Stoit Groep?  

Stoit Groep is gespecialiseerd op het gebied van het verhuren van woningen in omgeving Tilburg. Wij beschikken over zeer uitgebreide contacten met (inter)nationale bedrijven. Stoit Groep zorgt ervoor dat u woning zorgeloos verhuurd wordt en neemt alles voor u uit handen. Naast het tijdelijk verhuren van uw woning, kunt u uw woning ook permanent verhuren bij Stoit Groep.

Verhuren in Tilburg en omstreken? Stoit Groep is dé specialist van Zuid-Nederland. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder. Wij zijn bereikbaar op 088 5555 013 of via de mail tilburg@stoit.nl.

Neem contact op

10000