Show filters

Woonhuis of Woonruimte Verhuren

U wilt uw woonhuis of woonruimte in omgeving Eindhoven, Tilburg of Den Bosch verhuren? Bijvoorbeeld omdat u een tweede huis heeft of omdat u (enkele jaren) in het buitenland gaat wonen? Dankzij ons gekwalificeerd team en onze ervaring van bijna 30 jaar op de huizenmarkt slagen wij hier vrijwel altijd naar volle tevredenheid van zowel verhuurders als huurders in.

Hoe verhuren wij uw woonhuis of woonruimte

Stoit is dé verhuurmakelaar als het aankomt op het verhuren van woonhuizen of woonruimtes aan expats. Wij hebben goede contacten en verhuren dan ook veel aan medewerkers van bedrijven zoals ASML, High Tech Campus, Atos, Daf, Philips, IBM, VDL en PSV. Waarom zou u als verhuurder kiezen voor het verhuren van uw woning aan een expat? Allereerst, Eindhoven, Tilburg en Den Bosch zijn steden die bij uitstek onderdak bieden aan expats. Dankzij het grote netwerk van Stoit is een betrouwbare huurder dus al snel gevonden. Ook niet onbelangrijk, expats zijn over het algemeen hoog opgeleid en verdienen doorgaans een stabiel inkomen. 

Wij adverteren met uw woonruimte of woonhuis op meer dan 25 websites. Gaan we met elkaar in zee, dan maken we een uitgebreide fotoshoot van het huis en gaan we gerichte marketing campagnes inzetten om zo snel mogelijk een geschikte huurder te vinden. U ontvangt van ons profielschetsen van huurders en zij kunnen – vrijblijvend – uw woning komen bezichtigen.

Is er een geschikte huurder gevonden? Gefeliciteerd! We gaan nu over tot het opstellen van een intentieverklaring en huurovereenkomst. We maken een inspectierapport en gaan over tot de sleuteloverdracht. De administratie en het innen van de huur nemen we eveneens voor onze rekening. Ook zetten we een servicedienst in die 7 dagen in de week bereikbaar is. 

Hoe neemt u contact op?

U kunt ons altijd bellen, daarnaast kunt u hieronder op 'meld u hier aan als verhuurder' klikken of uw vragen stellen op onderstaande chat.

Meld u hier aan als verhuurder

10000