Show filters

Appartement of flat verhuren

Uw appartement, studio of flat professioneel laten verhuren?

U wilt uw appartement tijdelijk of voor een lange tijd verhuren? Bijvoorbeeld omdat u een tweede appartement of huis heeft of omdat u naar het buitenland vertrekt? Dit is niet onbekend voor ons, we hebben al vele verhuurders met huurders gekoppeld. Dankzij de 30 jaar ervaring die wij op de appartement- en huizenmarkt hebben, helpen wij u naar tevredenheid!

Verhuren van appartement, studio of flat aan expats

Stoit is dé verhuurder als het aankomt op het verhuren uw appartement, flat of studio aan expats. Wij hebben goede contacten en verhuren dan ook veel aan medewerkers van bedrijven zoals ASML, High Tech Campus, Atos, Daf, Philips, IBM, VDL en PSV. Waarom zou u als verhuurder kiezen voor het verhuren van uw woning aan een expat? Dankzij het grote netwerk van Stoit is een betrouwbare huurder snel gevonden. Ook niet onbelangrijk, expats zijn over het algemeen hoog opgeleid en verdienen doorgaans een stabiel inkomen. 

Werkwijze bij verhuur appartement of flat

Wij zetten ons uitgebreid netwerk voor u in zodat de verhuur van uw flat, studio of appartement snel is geregeld. Daarbij adverteren we met uw appartementen op meer dan 25 websites wat de verhuur van uw appartementen nog sneller laat geschieden. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek. Wij adviseren u daarbij rondom alles wat bij het verhuren van uw studio, appartement of flat komt kijken. Gaan we met elkaar in zee, dan maken we een uitgebreide fotoshoot van het huis en gaan we gerichte marketing campagnes inzetten om zo snel een geschikte huurder te vinden. U ontvangt van ons profielschetsen van huurders en zij kunnen uw woning komen bezichtigen.

Ook bij het vinden van een huurder ontzorgen we u volledig! Bent u geïnteresseerd, klik dan hieronder op 'meld u hier aan als verhuurder'.

Meld u hier aan als verhuurder

10000