Show filters

Appartement verhuren in Eindhoven

Wilt u uw appartement in Eindhoven verhuren? Bij aankoop van een tweede woning of bij tijdelijk verblijf in het buitenland, kunnen wij u totaal ontzorgen in het verhuren van uw appartement.

We faciliteren - naast het vinden van een geschikte huurder - de bezichtigingen, een huurovereenkomst, de sleuteloverdracht en een overdrachtsrapportage. Desgewenst kunnen we daarna ook het beheer van uw appartement op ons nemen. U hoeft zich dan niet te bekommeren over de administratie van huurinkomsten, het uitvoeren van appartementsinspecties en eventueel onderhoud.

Bij Stoit profiteert u van een compleet zorgeloze verhuur.

Wilt u hier meer over weten? Lees dan gerust verder of neem contact met ons op.

Woning verhuren

Diensten voor verhuurders

Wilt u uw appartement verhuren?

Woning huren

Diensten voor investeerders

Meer weten over investeren in vastgoed?

Verhuren aan expats

Beheer van onroerend goed

Bekijk de mogelijkheden 

Uw appartement verhuren via Stoit

Al sinds jaar en dag verbindt Stoit huurders en verhuurders met elkaar in de regio Eindhoven. Met een uitgebreid netwerk en meer dan 30 jaar ervaring, vinden wij gegarandeerd een betrouwbare huurder voor uw appartement.

We adverteren op meer dan 25 verhuurwebsites en slaan direct aan het bellen met potentiële huurders. Op die manier hebben we snel een geschikte huurder voor uw appartement gevonden.

Lees meer over onze diensten als verhuurmakelaar in Eindhoven en bekijk onze FAQ voor verhuurders.

Appartement verhuren aan expats in Eindhoven

Wanneer u uw appartement, flat of studio in Eindhoven verhuurt via Stoit, krijgt u toegang tot een groot bestand van hoogopgeleide expats met een stabiel inkomen. We hebben namelijk een netwerk met meer dan 150.000 van deze kenniswerkers die op zoek zijn naar een appartement in Eindhoven.

Daarnaast hebben we goede contacten met gerenommeerde bedrijven in de regio. Wij verhuren bijvoorbeeld regelmatig appartementen aan medewerkers van bedrijven als ASML, High Tech Campus, Atos, DAF en Philips.

Hoe selecteert Stoit betrouwbare huurders?

We willen er zeker van zijn dat we betrouwbare mensen plaatsen in uw appartement. Daarom moet een huurder bij ons aan een aantal eisen voldoen.

Ze moeten zich altijd kunnen legitimeren en we controleren of er voldoende financiële draagkracht is om iedere maand de huur te betalen. We vragen naar een arbeidsovereenkomst en kijken naar referenties van voormalige verhuurders. Indien u zelf nog eisen heeft qua huurders (zoals geen huisdieren, geen rokers, etc.) nemen we dit uiteraard mee in onze selectie. 

Ons uiteindelijke besluit voor een huurder nemen we altijd in overleg met u. We vinden het belangrijk dat u als verhuurder 100% achter de keuze voor een huurder van uw appartement staat.

Neem contact op

Bent u benieuwd naar de verhuurmogelijkheden voor uw Eindhovense appartement? Vul het contactformulier in, dan plannen we een kennismakingsgesprek.

Tijdens dit gesprek geven we graag u een vrijblijvend verhuuradvies.

Contactformulier

Testimonials

We value the opinion of our clients and try to match their expectations.

9.6
 
based on kiyoh reviews

Mijn woning heb ik 3 jaar via Stoit groep (gemeubileerd)verhuurd, omdat ik zelf expat was naar het Caribisch gebied. Er zijn 3 verschillende betrouwbare families in geweest. De huurders zijn goed gesceened voordat ze er in kwamen. Alles is zeer netjes achter gelaten. Zodra er iets mis was communiceerde Stoit alles gelijk door en zorgde voor passende oplossingen. Dan wel een klusjesman voor reparaties, dan wel regelen dat de stroom en internet rekeningen betaald werden. Al met al ben ik zeer tevreden met stoit groep.

WoMBaTToS

Hulde aan afdeling Service, afstandsbediening die niet leverbaar is in Nederland, gevonden in Italië.

Kees Heskens

Hele vriendelijke service, en snel antwoord als we een vraag hadden!

Wesley Brants