Show filters

Appartement verhuren

U wilt uw appartement tijdelijk of voor een lange tijd verhuren? Bijvoorbeeld omdat u een tweede appartement of huis heeft of omdat u naar het buitenland vertrekt? Dit is niet onbekend voor ons, we hebben al vele verhuurders met huurders gekoppeld. Dankzij de 30 jaar ervaring die wij op de appartement- en huizenmarkt hebben, helpen wij u naar tevredenheid!

Woning verhuren

Services for lessors

Looking to lease your home?

Woning huren

Renting

Looking for a place to rent?

Verhuren aan expats

Corporate housing

We help with employee relocation

Verhuren van appartement, studio of flat aan expats

Stoit is dé verhuurder als het aankomt op het verhuren uw appartement, flat of studio aan expats. Wij hebben goede contacten en verhuren dan ook veel aan medewerkers van bedrijven zoals ASML, High Tech Campus, Atos, Daf, Philips, IBM, VDL en PSV. Waarom zou u als verhuurder kiezen voor het verhuren van uw woning aan een expat? Dankzij het grote netwerk van Stoit is een betrouwbare huurder snel gevonden. Ook niet onbelangrijk, expats zijn over het algemeen hoog opgeleid en verdienen doorgaans een stabiel inkomen. 

Werkwijze bij verhuur appartement of flat

Wij zetten ons uitgebreid netwerk voor u in zodat de verhuur van uw flat, studio of appartement snel is geregeld. Daarbij adverteren we met uw appartementen op meer dan 25 websites wat de verhuur van uw appartementen nog sneller laat geschieden. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek.

Wij adviseren u daarbij rondom alles wat bij het verhuren van uw studio, appartement of flat komt kijken. Gaan we met elkaar in zee, dan maken we een uitgebreide fotoshoot van het huis en gaan we gerichte marketing campagnes inzetten om zo snel een geschikte huurder te vinden. U ontvangt van ons profielschetsen van huurders en zij kunnen uw woning komen bezichtigen.

Uw appartement, studio of flat professioneel laten verhuren

Ook bij het vinden van een huurder ontzorgen we u volledig! Bent u geïnteresseerd? Vul dan het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Contact us!

Testimonials

We value the opinion of our clients and try to match their expectations.

9.6
 
based on kiyoh reviews

Hele vriendelijke service, en snel antwoord als we een vraag hadden!

Wesley Brants

Mijn woning heb ik 3 jaar via Stoit groep (gemeubileerd)verhuurd, omdat ik zelf expat was naar het Caribisch gebied. Er zijn 3 verschillende betrouwbare families in geweest. De huurders zijn goed gesceened voordat ze er in kwamen. Alles is zeer netjes achter gelaten. Zodra er iets mis was communiceerde Stoit alles gelijk door en zorgde voor passende oplossingen. Dan wel een klusjesman voor reparaties, dan wel regelen dat de stroom en internet rekeningen betaald werden. Al met al ben ik zeer tevreden met stoit groep.

WoMBaTToS

Ondanks dat we uiteindelijk voor een andere woning hebben gekozen heeft Stoit-groep ons voortreffelijk geholpen. Goed bereikbaar, meedenkend, snel schakelen en heel prettig contact. Goed gedaan van Alexander en zijn collega's!

Dennis Gommans