Verhuren

Beheer van uw woning

Een huurder vinden voor uw woning is één, maar wie gaat het beheer van uw woning doen? Uiteraard kunt u dit zelf gaan doen of wij nemen al uw technische en financiële werkzaamheden rondom uw woning uit handen. Zo zijn wij het directe aanspreekpunt voor uw huurder. U kunt bij ons kiezen uit volledig of gedeeltelijk beheer. Hieronder leest u meer hierover.

Volledig beheer

Wanneer u kiest voor volledig beheer nemen wij alle werkzaamheden rondom de verhuur van uw woning. Stoit treedt dan op als tussenpersoon of tussenpersoon tussen u als verhuurder en de huurder van uw woning. Bij volledig beheer (een totaal pakket) worden de volgende zaken voor u geregeld:

  1. Financieel beheer: Stoit regelt namens u de huur en zorgt voor de verdere afhandeling ervan naar u en de huurder. Denk hierbij ook aan het contacten met de huurder bij een eventuele  huurachterstand. Beëindigt de huurovereenkomst? Dan zal onze financiële afdeling de eindafrekening opstellen met de huurder en verder afhandeling met u begeleiden.
  2. Technisch beheer: Stoit regelt namens u alle technische werkzaamheden die rondom een woning moeten worden uitgevoerd. Denk hierbij aan een begin-en eindinspectie, het verhelpen van technische storingen, het coördineren van onderhoudsopdrachten, het verzorgen van de eindoplevering van een woning en het behandelen van eventuele klachten van een bestaande of nieuwe huurder. Ook acute storingen horen bij de werkzaamheden.