Over Stoit

Aangenaam….

Wij zijn in 1989 opgericht door mevrouw Stoit en is al ruim 20 jaar gevestigd in hartje Eindhoven. Stoit is het grootste verhuurkantoor in de regio en werkt samen met ruim 120 multinationals. Bovendien beheren wij woningen van een groot aantal inversteerders en particuliere verhuurders. Als een full-service kantoor bieden wij een hoogwaardige dienstverlening aan en kunnen snel schakelen doordat wij naast een uitgebreide verhuurafdeling ook diensten in huis hebben op het gebied van administratief, technisch beheer en reguliere-en eindschoonmaak.

Kyara van Gent

Kyara van Gent

Service

Dominique Wouters werkzaam bij Stoit

Dominique Wouters

Financiële administratie

Angelique Kruter

Financiële administratie

Foppe Krot assistent makelaar stoit

Foppe Krot

Assistent makelaar

Tim van der Putten backoffice stoit

Tim van der Putten

Backoffice

Marlou Habraken-Smits backoffice Stoit

Marlou Smits-Habraken

Backoffice

Joyce van Helvoirt

Service & inspecties

Arnoud Snoeijer

Manager

Nigel Sweere Makelaar Stoit

Nigel Sweere

Makelaar

Stoit Kenniscentrum

Beoordeeld met een 4/5

Marjo VAN DER MARCK

Marjo VAN DER MARCK

Mijn ervaring met Stoit Groep is zeer positief. Door Nigel Sweere ben ik altijd goed geïnformeerd over de stand van zaken en hij is altijd goed bereikbaar. Alle lof!

Jeroen van de Burgt

Jeroen van de Burgt

Van eerste kennismakingsgesprek met Iscander, contactmomenten met Tim van de backoffice tot oplevering door Joyce; alles verliep vlekkeloos. We zijn tot nu toe erg tevreden.

Melissa van de vorle

Tijdelijk een appartement in Eindhoven stad via stoit groep gehuurd. Dit ging allemaal erg snel en gemakkelijk. Medewerkers zijn erg vriendelijk en hebben goed geholpen. Appartement was gemeubileerd en zag er netjes uit. Erg tevreden!

Info Zara Thuiszorg

Tijdens het verhuren van onze woning in Eindhoven.Wij hebben erg fijne ervaring met Stoit groep gehad. Vriendelijke en deskundige medewerkers en je krijgt meteen antwoord op je vragen. Ze zijn ook goed bereikbaar.

Arno van de spijker

We zijn heel goed geholpen om een huurder te vinden voor ons huis. Er zijn snel nieuwe huurders gevonden nadat de vorige huurders vertrokken. De overgang is goed geregeld en soepel verlopen. Stoit bedankt.

Stefan van Gerwen

De beste makelaar van Eindhoven.
Perfect geholpen door Iscander Driesen.
Fijn persoonlijk contact en een enorme wil om ons aan een nieuwe woning te helpen. Nogmaals bedankt voor alle inzet.

Werner Van de Ven

Werner Van de Ven

Alle lof naar Iscander Driessen van Stoit Groep wat energieke en professionele makelaar is dit, denkt graag mee en ook het contact is snel en adequaat. Wij zijn zeer blij met onze nieuwe woning!

leonvandenoever

leonvandenoever

Momenteel al 7 jaar mijn appartement in de verhuur bij Stoit. Ze weten altijd snel huurders te vinden, dus in 7 jaar maar 1 maand leegstand gehad. Full service bureau, aanrader voor zowel huurder alsmede verhuurder.