Appartement verhuren

Stoit is een familiebedrijf dat ruim 35 jaar actief is in de huizenmarkt als verhuurmakelaar, waarbij wij vrijwel altijd verhuurders en huurders tevreden stellen. Wij bij Stoit helpen namelijk niet alleen met het vinden van een kandidaat, opstellen van een huurovereenkomst en een sleuteloverdracht. Wij helpen u met alle zaken die om appartement verhuur spelen, zelfs na het tekenen van uw huurovereenkomst. Denk bijvoorbeeld aan onderhoud aan uw verhuurde appartement, huurklachten, het innen van de huursom en andere storingen. Hierbij willen wij alle vervelende zaken uit uw handen nemen en voor u oplossen, zodat u hier niets mee te maken heeft. Een appartement verhuren moet namelijk eenvoudig blijven!

Soorten appartement verhuur

Wij verhuren over het algemeen twee soorten appartementen, namelijk gestoffeerde en gemeubileerde appartementen. Gestoffeerde appartementen zijn appartementen met slechts gordijnen, verlichting en vloerbekleding terwijl u ook geheel gemeubileerde appartementen kunt verhuren bij ons. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen compleet kale appartementen te verhuren. Dit omdat wij vaak appartementen verhuren aan expats die naar Nederland komen, waarbij ze vaak slechts kleding en een laptop bij hebben.

Uw appartement verhuren aan expats

Er zitten enkele grote voordelen verbonden aan appartementen verhuren aan expats. Gemiddeld gezien hebben expats een hoge opleiding gehad waarbij ze genieten van een stabiel goed inkomen. Dit zijn vaak geruststellende aspecten voor een verhuurder. Uiteraard wordt altijd vooraf gecheckt door Stoit of een potentiele huurder financieel capabel is om een woning te huren. Denk bijvoorbeeld aan het opvragen van een arbeidsovereenkomst en een kredietcheck.

Met het netwerk van meer dan 150.000 van expats die opzoek zijn naar een bepaalde woning, is er een grote kans dat het verhuur van uw appartement snel verloopt. Op dit moment verhuurt Stoit veel appartementen en woningen aan medewerkers van grote bedrijven zoals DAF, PSV, ASML, Atos en het High Tech Campus.

Iscander Driesen

Makelaar

Sparren over jouw huurwoning?

Contactmogelijkheden

Als u graag contact met ons op wilt nemen in verband met appartement verhuur of vragen en opmerkingen, dan horen wij dit graag van u. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 088 5555 040 en uiteraard op onze contact pagina!

Meld u hier aan als verhuurder