Appartement verhuur Eindhoven

Hulp nodig bij het verhuren van uw appartement? Bekijk de services van Stoit groep omtrent appartement verhuur Eindhoven hier.

Bezit u een appartement en wilt u deze graag verhuren? Stoit groep helpt u graag omtrent appartement verhuur in Eindhoven en omgeving.

Verhuren aan expats

Stoit groep is dé verhuurmakelaar als het gaat om het verhuren van woonruimtes aan expats. Een expat is iemand die tijdelijk in een land werkt, dit zijn vaak hoogopgeleide mensen. Aangezien een expat iemand is die tijdelijk in een land werkt, is het verhuren aan expats van tijdelijke aard, ook wel short stay genoemd.

Een expat verkiest het huren van een (gemeubileerd) appartement vaak boven een hotelkamer. Een hotel wordt namelijk vaak als onpersoonlijk ervaren in tegenstelling tot een (gemeubileerd) appartement. Als verhuurder geeft het verhuren van uw woning aan een expat het voordeel dat de woning aan het eind van een afgesproken termijn weer beschikbaar is voor eigen gebruik (of nieuwe verhuurperiode). Hiernaast zijn expats betrouwbare huurders die doorgaans voorzien zijn van een stabiel inkomen.

Wilt u weten wat Stoit voor u kan betekenen? Kijk hier voor meer informatie: https://www.stoit.nl/verhuren/verhuurbemiddeling

Diensten Stoit groep

Bij het verhuren van een woning komt een hoop kijken, wij adviseren daarom om een verhuurmakelaar in de arm te nemen. Stoit groep biedt verschillende diensten op het gebied van woningverhuur. Zo staan wij graag voor u klaar met advies als prijsadvies en gewenste status van oplevering. Hiernaast nemen wij verschillende zaken als de fotoshoot van uw woning en het inzetten van gerichte marketing campagnes graag bij u uit handen. Vinden we en geschikte huurder? Dan ontvangt u een profielschets. Vervolgens kunnen zij uw woning komen bezichtigen.

Het netwerk van Stoit groep

Stoit groep verhuurt veelal woningen aan medewerkers van bekende bedrijven als ASML, Philips, VDL, Atos en DAF. Door ons grote en betrouwbare netwerk is een goede huurder snel gevonden.

Wilt u uw woning verhuren in Eindhoven en omgeving? Vul rechts het contactformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beoordeeld met een 4/5

Marjo VAN DER MARCK

Marjo VAN DER MARCK

Mijn ervaring met Stoit Groep is zeer positief. Door Nigel Sweere ben ik altijd goed geïnformeerd over de stand van zaken en hij is altijd goed bereikbaar. Alle lof!

Jeroen van de Burgt

Jeroen van de Burgt

Van eerste kennismakingsgesprek met Iscander, contactmomenten met Tim van de backoffice tot oplevering door Joyce; alles verliep vlekkeloos. We zijn tot nu toe erg tevreden.

Melissa van de vorle

Tijdelijk een appartement in Eindhoven stad via stoit groep gehuurd. Dit ging allemaal erg snel en gemakkelijk. Medewerkers zijn erg vriendelijk en hebben goed geholpen. Appartement was gemeubileerd en zag er netjes uit. Erg tevreden!

Info Zara Thuiszorg

Tijdens het verhuren van onze woning in Eindhoven.Wij hebben erg fijne ervaring met Stoit groep gehad. Vriendelijke en deskundige medewerkers en je krijgt meteen antwoord op je vragen. Ze zijn ook goed bereikbaar.

Arno van de spijker

We zijn heel goed geholpen om een huurder te vinden voor ons huis. Er zijn snel nieuwe huurders gevonden nadat de vorige huurders vertrokken. De overgang is goed geregeld en soepel verlopen. Stoit bedankt.

Stefan van Gerwen

De beste makelaar van Eindhoven.
Perfect geholpen door Iscander Driesen.
Fijn persoonlijk contact en een enorme wil om ons aan een nieuwe woning te helpen. Nogmaals bedankt voor alle inzet.

Werner Van de Ven

Werner Van de Ven

Alle lof naar Iscander Driessen van Stoit Groep wat energieke en professionele makelaar is dit, denkt graag mee en ook het contact is snel en adequaat. Wij zijn zeer blij met onze nieuwe woning!

leonvandenoever

leonvandenoever

Momenteel al 7 jaar mijn appartement in de verhuur bij Stoit. Ze weten altijd snel huurders te vinden, dus in 7 jaar maar 1 maand leegstand gehad. Full service bureau, aanrader voor zowel huurder alsmede verhuurder.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.