Show filters

Eigen huis verhuren

Wanneer u op vakantie gaat, voor langere tijd naar het buitenland verhuist, twee woningen bezit of uw huis niet verkocht krijgt kunt u ervoor kiezen om uw eigen huis te verhuren. Wanneer u eigenaar bent van een woning heeft u dit recht namelijk. 

Woning verhuren

Verhuren

Wilt u tijdelijk uw woning verhuren?

Woning huren

Huren

Bent u op zoek naar een nieuwe woning, gestoffeerd of gemeubiliseerd?

Verhuren aan expats

Maatwerk voor bedrijven

Wij regelen de huisvesting voor uw nieuwe werknemers.

Voordelen verhuur eigen woning

Het voornaamste voordeel van het verhuren van uw woning is natuurlijk dat u maandelijkse inkomsten genereert. Hiernaast behoedt u uw woning voor leegstand. Wanneer u bijvoorbeeld op vakantie bent en uw woning is verhuurd ziet uw woning er bewoond uit. Dit zal inbraak tegengaan. Tot slot worden gebreken opgemerkt door de huurders van de woning zodat ze waar nodig opgelost kunnen worden door de verhuurder. Dit zorgt ervoor dat uw woning netjes bijgehouden wordt en niet in een bouwval veranderd.   

Nadelen verhuur eigen huis

Naast de voordelen zitten er ook een aantal nadelen aan het verhuren van uw eigen huis. Zo is het soms lastig om een betrouwbare huurder te vinden. Hiernaast brengt het verhuren altijd risico’s met zich mee. Denk hierbij bijvoorbeeld aan inboedelschades. 

Gelukkig zijn er oplossingen voor deze nadelen. Zo kunnen huurders van tevoren gescreend worden en kunt u uw woning beschermen tegen schades middels een inboedelverzekering. Het maken van duidelijke afspraken met de huurders en het schriftelijk vastleggen van deze afspraken is dan ook zeer belangrijk. Wilt u uw eigen woning verhuren maar heeft u geen idee waar te beginnen? Stoit Groep staat graag voor u klaar. 

Eigen huis verhuren via Stoit Groep 

Stoit Groep is het grootste verhuurkantoor in de regio Eindhoven, Tilburg en Den Bosch. We beschikken over een inhouse team van verschillende disciplines als verhuurkantoor, servicedienst met eigen serviceman, schoonmaak organisatie en administratief en technisch beheer waardoor we snel kunnen schakelen en u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. We zijn voorzien van een groot en betrouwbaar netwerk op het gebied van huurders, expert in het opstellen van overeenkomsten en expat specialisatie. Kortom, wanneer u op zoek bent naar een verhuurkantoor in regio Eindhoven, Tilburg en Den Bosch dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Meer weten over zaken rondom uw eigen huis verhuren? Neem dan gerust contact met ons op. 

Meld u hier aan als verhuurder

Uw woning verhuren?

Neem direct contact op.

Testimonials

We value the opinion of our clients and try to match their expectations.

9.6
 
based on kiyoh reviews

Hulde aan afdeling Service, afstandsbediening die niet leverbaar is in Nederland, gevonden in Italië.

Kees Heskens

Prima geholpen door Tim en Bob, panden snel verhuurd aan betrouwbare huurders door een prima screening, snelle actie en flexibel inspelen op kansen. Ook de back office helpt je snel en vakkundig.

Rene Schellekens

Mijn woning heb ik 3 jaar via Stoit groep (gemeubileerd)verhuurd, omdat ik zelf expat was naar het Caribisch gebied. Er zijn 3 verschillende betrouwbare families in geweest. De huurders zijn goed gesceened voordat ze er in kwamen. Alles is zeer netjes achter gelaten. Zodra er iets mis was communiceerde Stoit alles gelijk door en zorgde voor passende oplossingen. Dan wel een klusjesman voor reparaties, dan wel regelen dat de stroom en internet rekeningen betaald werden. Al met al ben ik zeer tevreden met stoit groep.

WoMBaTToS