Nieuwe luxueuze short stay appartementen in het centrum van Eindhoven
Kenniscentrum Huur

Nieuwe luxueuze short stay appartementen in het centrum van Eindhoven

Wanneer je als expat in Eindhoven arriveert is het in veel gevallen een flinke uitdaging om gepaste woonruimte te vinden. Wanneer je nog niet weet hoe lang je gaat blijven of de stad nog niet goed genoeg kent om te bepalen in welk deel je graag wilt wonen, dan is het een verademing om een tijdelijke oplossing te vinden.

Recent zijn midden in het centrum van Eindhoven maar liefst 11 hoogwaardige, moderne, luxueuze appartementen en penthouses gerealiseerd. Deze short stay appartementen en penthouses bieden de mogelijkheid om in een knusse en hedendaagse atmosfeer te ‘landen’ in deze mooie stad.

Het geheel gerenoveerde gebouw ligt in het bruisende hart van Eindhoven met volop eetgelegenheden, winkels, musea, sportfaciliteiten, parken, bioscopen en uitgaansgelegenheden in de directe omgeving. In enkele minuten loop je naar het centraal station vanwaar ook de bussen vertrekken. Kortom, je bevindt je in ‘the middle of everything’ maar toch bieden de appartemeten de rust en luxe waar je direct het gevoel van thuiskomen ervaart.

Volderhof: 11 luxe short stay appartementen Vanaf 50 m2 tot 80 m2 voor prijzen vanaf €1150,- ex 9% BTW tot en met €1600,- ex 9% BTW.

Vanwege de grote interesse en voor meer informatie, verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen met een van de makelaars van Stoit Groep.

Bekijk het huuraanbod in Eindhoven.

Terug naar overzicht

Gerelateerde artikelen