Tijdelijke verhuur Eindhoven

Uw woning tijdelijk verhuren aan expats of andere huurders ? Stoit groep staat voor u klaar bij tijdelijk verhuur in Eindhoven.

Eindhoven is een aantrekkelijke woonstad voor veel expats en professionals. De stad staat namelijk bekend om haar innovatieve en technische omgeving. Deze omgeving biedt veel baankansen voor bepaalde en onbepaalde tijd. Tijdelijke verhuur in Eindhoven, ook wel short stay genoemd, is dan ook erg gewild in Eindhoven en omgeving. Uw woning tijdelijk verhuren aan expats of andere huurders? Stoit groep staat graag voor u klaar.

Gemeubileerde woning verhuren

Uw woning is zowel gestoffeerd als gemeubileerd op te leveren. Gaat u een tijd naar het buitenland en wilt u daarna weer terugkeren in uw eigen woning? Dan is het opleveren van een volledig gemeubileerde woning wellicht iets voor u. Op deze manier is het opslaan van uw inboedel in een opslagplaats niet nodig. Hiernaast komt de huurder in een aangekleed huis terecht, wat vaak persoonlijker is dan het huren van een hotelkamer. Hiernaast kunt u ervoor kiezen om uw woning gestoffeerd op te leveren. Dit wil zeggen dat er gordijnen, verlichting en vloerbekleding in de woning aanwezig is.

Tijdelijke huurcontracten

U kunt uw woning tijdelijk verhuren onder een tijdelijk huurcontract. De minimale huurperiode is in te vullen naar afspraak. Een tijdelijk huurcontract is op te stellen voor maximaal twee jaar. Wanneer u een huurcontract opstelt bent u er zeker van dat de huurder uw woning na twee jaar verlaat.

Stoit groep verhuur

Bij het vinden van een huurder komt een hoop kijken. Er wordt niet alleen een tijdelijk huurcontract opgesteld, maar voorafgaand moeten er foto’s van de woning gemaakt worden, bezichtigingen plaatsvinden, schoonmaakdiensten geregeld worden en ga zo maar door. Stoit Groep is al ruim 25 jaar toonaangevend in de verhuur van gekwalificeerde woonruimte en helpt u graag bij het regelen van deze zaken. Wij zoeken graag een goede huurder voor u en beheren daarnaast uw pand tijdens verhuur.

Kiest u voor tijdelijk verhuur in Eindhoven en omgeving? Neem dan gerust contact met ons op om de verhuurmogelijkheden door te spreken.

CONTACT

Beoordeeld met een 4/5

Marjo VAN DER MARCK

Marjo VAN DER MARCK

Mijn ervaring met Stoit Groep is zeer positief. Door Nigel Sweere ben ik altijd goed geïnformeerd over de stand van zaken en hij is altijd goed bereikbaar. Alle lof!

Jeroen van de Burgt

Jeroen van de Burgt

Van eerste kennismakingsgesprek met Iscander, contactmomenten met Tim van de backoffice tot oplevering door Joyce; alles verliep vlekkeloos. We zijn tot nu toe erg tevreden.

Melissa van de vorle

Tijdelijk een appartement in Eindhoven stad via stoit groep gehuurd. Dit ging allemaal erg snel en gemakkelijk. Medewerkers zijn erg vriendelijk en hebben goed geholpen. Appartement was gemeubileerd en zag er netjes uit. Erg tevreden!

Info Zara Thuiszorg

Tijdens het verhuren van onze woning in Eindhoven.Wij hebben erg fijne ervaring met Stoit groep gehad. Vriendelijke en deskundige medewerkers en je krijgt meteen antwoord op je vragen. Ze zijn ook goed bereikbaar.

Arno van de spijker

We zijn heel goed geholpen om een huurder te vinden voor ons huis. Er zijn snel nieuwe huurders gevonden nadat de vorige huurders vertrokken. De overgang is goed geregeld en soepel verlopen. Stoit bedankt.

Stefan van Gerwen

De beste makelaar van Eindhoven.
Perfect geholpen door Iscander Driesen.
Fijn persoonlijk contact en een enorme wil om ons aan een nieuwe woning te helpen. Nogmaals bedankt voor alle inzet.

Werner Van de Ven

Werner Van de Ven

Alle lof naar Iscander Driessen van Stoit Groep wat energieke en professionele makelaar is dit, denkt graag mee en ook het contact is snel en adequaat. Wij zijn zeer blij met onze nieuwe woning!

leonvandenoever

leonvandenoever

Momenteel al 7 jaar mijn appartement in de verhuur bij Stoit. Ze weten altijd snel huurders te vinden, dus in 7 jaar maar 1 maand leegstand gehad. Full service bureau, aanrader voor zowel huurder alsmede verhuurder.