Verhuur Eindhoven

Heeft u een eigen appartement, huis of andere woning die u graag (tijdelijk) zou wilen verhuren? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Stoit verhuur Eindhoven is dé verhuurspecialist van Zuid-Nederland en neemt alle stappen van het verhuur- & beheertraject uit handen. Om het zo eenvoudig mogelijk te maken werken we hierin met 5 stappen:

Vijf stappen voor verhuren Eindhoven

Stap 1: Bel of mail Stoit verhuur Eindhoven

De eerste stap is natuurlijk om met ons in contact te komen. Heeft u nog twijfels? Of wilt u graag meer informatie of zelfs een vrijblijvend verhuuradvies? Geen probleem! Geef ons een belletje, stuur ons een bericht via de chat of verzend een mailtje. We doen ons best om zo snel mogelijk te reageren.

Stap 2: Een afspraak bij u thuis, of op ons kantoor in Eindhoven

Uw woning verhuren in Eindhoven en omgeving is natuurlijk niet niks, daarom maken we graag eerst kennis. Dit kan gewoon bij u thuis, zodat wij ook meteen de woning kunnen zien, of desgewenst bij ons op kantoor. Tijdens de afspraak kunnen we gehele traject en onze werkwijze met u doornemen. En het mooie van verhuren via ons? Wij werken met no cure no pay, zo heeft u geen risico!

Stap 3: We plaatsen uw woning online

Om uw woning te kunnen verhuren in Eindhvoen en omgeving, moeten we deze natuurlijk ook aanbieden. We maken een professionele woning presentie en plaatsen deze o.a. op onze eigen website en die van onze partners. We werken met een groot internationaal netwerk, waardoor uw woning veel bekijks zal trekken. Er zijn bijvoorbeeld veel expats die interesse hebben in woning verhuur in Eindhoven.

Stap 4: Het bezichtigen van de woning

Voordat er bezichtigingen plaats vinden, zullen we de potentiele huurders altijd uitgebreid screenen. Zo moeten de huurders zich kunnen legitimeren, doen we een kredietcheck, vragen we inzage in de arbeidsovereenkomst en kan er worden gevraagd naar eventuele referenties van voormalige huurders. We verhuren voornamelijk aan expats, welke vaak hoog opgeleid zijn met een stabiel inkomen. Dit blijken uit de praktijk dan ook de perfecte huurders.

Stap 5: Uw woning verhuurd

Met de laatste stap is voor u het traject afgerond. Er wordt een geschikte huurder gekozen en de woning is verhuurd! We nemen verder alles voor u uit handen, zodat u uw woning zorgeloos kunt verhuren. Dit nemen we natuurlijk eerst allemaal graag met u door. Hebben we uw interesse gewekt en wilt u de stap nemen om uw woning te verhuren? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag!

 

Wilt u uw woning in Eindhoven verhuren?

U heeft een mooie woning in Eindhoven en wilt deze graag verhuren? Wij kunnen u helpen met het vinden van de juiste kandidaat om uw woning in Eindhoven te verhuren. Wij zijn een full-service verhuurmakelaar in hartje Eindhoven en bieden ook totaal of gedeeltelijk beheerfaciliteiten aan.

Geïnteresseerd in de diensten van Stoit? Vul dan rechts het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.