Show filters

Een woning huren

Bent u op zoek naar een luxe appartement of een riante villa? Stoit Groep heeft zeer diverse types woonruimtes in haar portefeuille.

Wij leveren onze huurwoningen minimaal gestoffeerd op. Dit betekent met gordijnen, vloerbedekking en verlichting. Wij bieden ook compleet gemeubileerde woningen aan. Deze woonruimten zijn geheel instapklaar en voorzien van meubilair met onder meer televisie, eethoek, wasmachine, een complete keukeninrichting en -apparatuur, bedden inclusief beddengoed, handdoeken, en internet.

Wij helpen u met het vinden van een geschikte woning.

Gestoffeerd

Onze gestoffeerde woningen zijn voorzien van gordijnen, vloeren, verlichting en hebben een algehele hoogwaardige afwerking. Zelf schilderen of investeren in vloerbedekking is bij een gestoffeerde woning niet nodig, u kunt de woning vrijwel meteen betrekken.

Gemeubileerd

Een gemeubileerde woning huurt u over het algemeen voor een korte(re) periode: minimaal drie kalendermaanden. Deze woonruimten zijn volledig ingericht, met bijvoorbeeld een zitkamer, eethoek, opgemaakte bedden, een volledige keukeninrichting en snel internet. Net als een luxe vakantiewoning. U kunt doorgaans dezelfde week nog uw nieuwe thuis betrekken.

Schrijf u hieronder gratis en vrijblijvend in en ontvang desgewenst een specifiek aanbod, gebaseerd op uw woonwensen. Via onze nieuwsbrief blijft u bovendien op de hoogte van voor u interessante ontwikkelingen op de woningmarkt.

Bekijk ons aanbod Neem contact op