Een woning huren

Zoekt u een huurwoning die volledig aansluit op uw woonwensen? Een luxe appartement in Eindhoven of een riante villa in Den Bosch? Stoit Groep zoekt graag met u mee. Wij hebben een groot aanbod huurwoningen in de regio’s EindhovenHelmondTilburg en Den Bosch.

Wij nemen u alle zorgen uit handen. Bij ons geen lange wachtrijen, waardoor u snel en eenvoudig een woning kunt huren.

Een woning huren via Stoit Groep

Al onze woningen en appartementen zijn gestoffeerd of volledig gemeubileerd. Hierdoor bieden wij onze huurders de mogelijkheid om een woning direct te betrekken.

Gestoffeerde huurwoning

Snel uw intrek nemen in uw nieuwe woning, maar deze wel naar wens kunnen  aanpassen? Dan is een gestoffeerde huurwoning een goede keuze. Onze gestoffeerde woningen zijn voorzien van gordijnen, vloeren en verlichting en hebben een hoogwaardige afwerking. Hierdoor is schilderen, behangen of een vloer leggen niet meer nodig.

Volledig gemeubileerde huurwoning

Onze gemeubileerde woningen zijn volledig ingericht en instapklaar. De woningen hebben een zitkamer, een eethoek, een geheel ingerichte keuken en zijn voorzien van televisie en internet. In de meeste gevallen kunt u onze gemeubileerde huurwoningen binnen een week betrekken.

Gemeubileerde woningen zijn ook ideaal als u een woning voor een korte(re) periode wilt huren.

Bekijk ons aanbod

Wilt u een woning huren in Eindhoven, Tilburg of Den Bosch en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod huurwoningen online. Wanneer u zich gratis en vrijblijvend inschrijft, ontvangt u een actueel aanbod, afgestemd op uw voorkeuren.

Wilt u uw eigen huis verhuren? Dan kunt u ook bij ons terecht!

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Stoit Groep helpt u graag bij het vinden van een geschikte huurwoning.