Show filters

Huis Verhuren of Huren via Makelaar

Zoekt u een makelaar in Eindhoven, Den Bosch of Tilburg voor het verhuren of huren van een huis? Een makelaar van Stoit is gespecialiseerd in de tijdelijke verhuur of huur van uw woning. We werken al 30 jaar met een netwerk van meer dan 150.000 kenniswerkers van Philips, ASML, VDL en PSV. Deze kenniswerkers, oftewel ‘expats’ hebben een stabiel inkomen en zijn zeer betrouwbare huurders.

1. Huurwoningen huren via makelaar

Bent u op zoek naar huurwoningen om te huren via makelaars? Een makelaar van Stoit helpt u graag met de huur van uw droomwoning. Bekijk hier het aanbod in huurwoningen.

2. Waarom woningen verhuren via makelaars van Stoit?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om de diensten van makelaars voor het verhuren van woningen in te schakelen. U kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf voor de particuliere woningverhuur te zorgen, maar velen vergissen zich in het vele (administratieve) werk dat particuliere woningverhuur met zich meebrengt. Bovendien is er een hoop wet- en regelgeving waar u dan mee te maken gaat krijgen. Indien u een professional inhuurt, wordt u op dit gebied volledig ontzorgd.

3. De diensten van Stoit en haar verhuurmakelaars

Kiest u voor de diensten van een makelaar van Stoit bij de verhuur van uw woning? Dan gaan we samen in gesprek om uw wensen en behoeftes te polsen waarna we u adviseren over de huurprijs en de vorm van de verhuur. Na het akkoord, wordt uw woning helder en duidelijk gepresenteerd en gepromoot op meer dan 25 websites. Een huurder is naar aanleiding van onze profielschetsen en vrijblijvende bezichtigingen snel gevonden! Daarna gaan we over tot het maken van een intentieverklaring en huurovereenkomst, waarna uiteindelijk de sleuteloverdracht volgt. Stoit regelt alles rondom uw huurwoningen, denk hierbij aan de administratie, de huur-inning, het oplossen van storingen en klachten en ga zo maar door! Bij Stoit bent u op het juiste adres voor het verhuren van uw huurwoningen.

4. Maak een vrijblijvende afspraak

Denkt u erover om een verhuurbedrijf zoals Stoit u te laten ontzorgen? Dan heeft u mogelijk nog de nodige vragen of opmerkingen. Aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen en de mogelijkheden met één van onze medewerkers in een vrijblijvend gesprek te bespreken. We zien u graag terug bij Stoit!

Meld u hier aan als verhuurder

10000