Eenvoudig zelf plattegronden maken met je smartphone
Kenniscentrum Huur

Eenvoudig zelf plattegronden maken met je smartphone.

Platte gronden van uw woning!  Maak ze zelf eenvoudig met MagicPlan en Floorplanner.

Mooie foto’s en duidelijke platte gronden horen bij een goede presentatie van uw woning. Nu kunt u zelf eenvoudig de plattegronden maken. Meet sneller de ruimtes op op een leuke manier. Met software als floorplanner en Magicplan maakt u snel en eenvoudig duidelijke 2D en 3D platte gronden.

Platte gronden maken met MagicPlan en Floorplanner

MagicPlan

Maak plattegronden en alleen door het gebruik van uw smartphone of tablet.

Magic Plan is een app die het mogelijk maakt  plattegronden op een snelle en leuke manier te creëren laat. Gebruik de camera van uw apparaat en tijdens het rond draaien, markeer de hoeken van je ruimte. Wanneer je klaar bent, genereerd Magic Plan automatisch een plattegrond!

Met een beetje oefening maak je een platte grond van een kamer binnen de minuut. Dat bespaart een hoop tijd en ook de kosten van het inhuren van een specialist voor het maken van een platte grond.

Zodra de platte grond klaar is kan deze geëxporteerd worden als PDF, JPG, DXF of zelfs als html.

Eens gemaakt, kan het plan worden uitgevoerd naar DXF, PDF, JPEG en zelfs HTML voor weergave op het web. Ook kan het eenvoudig gekoppeld worden met het met het tekenprogramma Floorplanner wat door veel makelaars en huiseigenaren gebruikt wordt.

Floorplanner

De plattegronden van de app creëert zijn gratis beschikbaar, maar alleen voor niet-commercieel gebruik. Voor commercieel gebruik (en om het watermerk te verwijderen) zijn er abonnementen beschikbaar.

http://nl.floorplanner.com/magicplan

http://nl.floorplanner.com

Terug naar overzicht

Gerelateerde artikelen