Show filters

Onze visie

Een van de belangrijkste uitgangspunten van onze dienstverlening is dat een nieuw thuis moet passen bij uw woonwensen. Daarom investeren wij in persoonlijk contact. Wij onderscheiden ons van andere kantoren door vooraf grondig uw woonwensen te inventariseren, door een op uw wensen en mogelijkheden afgestemd woonaanbod te selecteren, en door ruim de tijd de nemen voor een professionele bezichtiging van enkele voor u interessante woningen. Uiteraard staan wij u met onze jarenlange ervaring en kennis bij op het gebied van woonruimte, informatie over woonplaats, bouwtechnische aspecten en een uitgebreide (voor)inspectie.

Wanneer u via Stoit Groep een passende woning vindt, zorgen wij voor het opstellen van een betrouwbaar en degelijk contract, een inspectie, een schone en goed onderhouden woning en buitenruimte. Hierdoor kunt u onbezorgd uw nieuwe thuis betrekken.
Wij leveren onze huurwoningen minimaal gestoffeerd op. Dit betekent met gordijnen, vloeren, verlichting en een algehele hoogwaardige afwerking. Wij bieden ook compleet gemeubileerde en instapklare woningen aan.

A home away from home.

Stoit Groep signaleert een groeimarkt in de verhuur van gestoffeerde en gemeubileerde woningen. Ons streven is om kwalitatief goede huizen en appartementen te verhuren aan onze relaties, om tevreden bewoners te hebben en verhuurders totaal te ontzorgen.
We hebben de ambitie om onze positie in de markt te versterken in deze sterk veranderende verhuurmarkt.

Bekijk ons aanbod Neem contact op