Show filters

Verhuurmakelaar Den Bosch

Als u uw huis of appartement gaat verhuren wilt u er vooral geen gedoe mee hebben. U wilt niet om de haverklap gebeld worden als er iets kapot is. Dat de buren bij u komen klagen over geluidsoverlast, of dat u het gevoel heeft dat er iets niet pluis is.

Daarom is het verstandig om een betrouwbare en professionele verhuurmakelaar in te schakelen.

Stoit is dé verhuurmakelaar van Den Bosch en omstreken. Graag komen we bij u langs voor een vrijblijvend verhuuradvies. We geven antwoord op al uw vragen en bieden direct een gratis waardebepaling van uw appartement of huis in Den Bosch.

Neem vrijblijvend contact op voor een eerste gesprek.

Woning verhuren

Verhuren

Wilt u tijdelijk uw woning verhuren?

Woning huren

Huren

Bent u op zoek naar een nieuwe woning, gestoffeerd of gemeubiliseerd?

Verhuren aan expats

Maatwerk voor bedrijven

Wij regelen de huisvesting voor uw nieuwe werknemers.

Waarom het slim is een verhuurmakelaar in te schakelen

De belangrijkste voordelen van een verhuurmakelaar:

  • Courante woningen binnen 1 tot 4 weken verhuurd
  • Hogere verhuuropbrengsten
  • Kennis van de rechten en plichten
  • Betrouwbare huurders
  • Minder leegstand
  • Geen gedoe, wel op tijd uw geld

Lees via onze blog meer over de voordelen van een verhuurmakelaar.

Huis of appartement verhuren in Den Bosch

Heeft u plannen om te gaan samenwonen of wilt u (tijdelijk) in het buitenland gaan wonen? Misschien heeft u juist een huis of appartement gekocht als investering.

Hoe dan ook: voor de verhuur van uw huis of appartement in Den Bosch is het slim om een verhuurmakelaar in te schakelen. En dan natuurlijk het liefst een partij die alle ins-en-outs van Den Bosch kent. Daar hoeft u zich bij Stoit geen zorgen om te maken.

De indrukwekkende eeuwenoude monumenten, historische musea en bijvoorbeeld de Sint Janskathedraal maken de stad bijzonder en authentiek. Daarnaast staat de stad vol met leuke winkels, bourgondische restaurants en sfeervolle cafés. Ook de Oeteldonkse carnaval en de Bossche bol kenmerken de unieke tradities van Den Bosch.

Veel expats werken in Den Bosch of de nabije omgeving voor grote organisaties. Dat maakt het verhuren van uw woning of appartement nog aantrekkelijker.

Verhuren aan expats in ‘s-Hertogenbosch

Stoit is gespecialiseerd in de verhuur aan expats en andere tijdelijke huurders. Zo’n 90% van onze huurders zijn internationale bedrijven en expats. Door ons uitgebreide internationale netwerk zoeken en vinden we al jarenlang woningen voor expats van ruim 120 multinationals.

Maar wat voor soort huurders zijn expats? Vaak zijn ze op zoek naar nette gestoffeerde of gemeubileerde meubels en appartementen of woningen die ze direct kunnen betrekken.

Zorgeloos uw appartement of woning verhuren in Den Bosch

Uw huis of appartement zorgeloos verhuren tegen een aantrekkelijke prijs: dat is wat u het liefste heeft en wat Stoit voor u kan betekenen. Wij schakelen snel en hebben alle disciplines in eigen huis.

Wij beschikken over een administratieve afdeling, technisch beheer en reguliere- en eindschoonmaak. Dit betekent dat u er totaal geen omkijken naar heeft, maar wel iedere maand geld op uw rekening gestort krijgt.

Daarnaast verwachten wij ook dat uw woning, door het huizentekort, in de toekomst meer waard wordt. Ons familiebedrijf is al sinds 1989 actief in het beheer van onroerend goed, ervaring genoeg dus.

Vraag een gratis waardebepaling of verhuuradvies aan

De Stoit Groep is een sterk internationaal netwerk van specialisten.

Wilt u een gratis waardebepaling van uw woning of appartement of goed verhuuradvies? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Bent u juist opzoek naar een huurwoning in Den Bosch? Bekijk dan ons aanbod in Den Bosch.

Uw woning verhuren?

Neem direct contact op.

Testimonials

We value the opinion of our clients and try to match their expectations.

9.6
 
based on kiyoh reviews

Hulde aan afdeling Service, afstandsbediening die niet leverbaar is in Nederland, gevonden in Italië.

Kees Heskens

Hele vriendelijke service, en snel antwoord als we een vraag hadden!

Wesley Brants

Ondanks dat we uiteindelijk voor een andere woning hebben gekozen heeft Stoit-groep ons voortreffelijk geholpen. Goed bereikbaar, meedenkend, snel schakelen en heel prettig contact. Goed gedaan van Alexander en zijn collega's!

Dennis Gommans