Verhuurmakelaar Veldhoven: Stoit werkt snel, discreet en transparant

Bent u van plan om uw huis in Veldhoven tijdelijk te verhuren? Bijvoorbeeld omdat u een tijdje naar het buitenland gaat? Dan komt er veel op u af.

Stoit neemt u graag het werk uit handen.

Woning verhuren in Veldhoven

Wanneer u tijdelijk geen gebruik maakt van uw woning in Veldhoven, is het slim om uw woonruimte beschikbaar te stellen voor verhuur. Het dorpse karakter en Eindhoven en De Kempen op steenworp afstand, maken van Veldhoven een interessante woonplaats.

Bovendien zijn er in Veldhoven veel grote organisaties gevestigd, zoals het Maxima Medisch Centrum en ASML. De voornamelijk buitenlandse medewerkers (expats) van deze bedrijven zijn vaak op zoek naar tijdelijke woonruimte.

Door uw woning of appartement beschikbaar te stellen, voorkomt u leegstand en dubbele lasten.

Stoit, uw verhuurmakelaar in Veldhoven

Als toekomstig verhuurder heeft u natuurlijk veel vragen: Mag ik zomaar mijn woning verhuren? Waar vind ik een nette huurder? En welke huurprijs moet ik vragen?

Stoit begrijpt dat er veel op u afkomt.

Onze professionele verhuurmakelaars hebben jarenlange ervaring en kunnen u volledig ontzorgen. Wij zijn op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving, kennen de lokale markt als geen ander en hebben een groot bestand met expats uit de regio Veldhoven.

Hierdoor kunnen wij razendsnel een betrouwbare huurder voor u vinden.

Is er een geschikte kandidaat? Dan helpen wij u ook met de vervolgstappen.

uw woning verhuren via Stoit

De voordelen van Stoit

Of u nu in het centrum van Veldhoven wilt verhuren of in Oerle: Stoit helpt u graag.

Door uw woning via Stoit te verhuren profiteert u van een aantal aantrekkelijke voordelen:

  • Groter bereik: wij bieden uw woning niet alleen op onze site aan, maar ook op tientallen andere gerelateerde sites.
  • Betrouwbare huurder: uw kandidaat wordt uitgebreid gescreend. Bij twijfel doen we een kredietcheck.
  • Hogere huuropbrengsten: als verhuurmakelaar kennen wij de markt in Veldhoven goed en weten we precies welke huurprijs we kunnen berekenen.
  • Beheer en service geregeld: wij doen tussentijdse inspecties en handelen eventuele klachten af.

Maak kennis met uw verhuurmakelaar in Veldhoven

Wilt u uw woning in Veldhoven tijdelijk verhuren en kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Stoit informeert u graag meer over de mogelijkheden. Vul het contactformulier en dan nemen wij contact met u op om een vrijblijvend gesprek in te plannen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beoordeeld met een 4/5

Marjo VAN DER MARCK

Marjo VAN DER MARCK

Mijn ervaring met Stoit Groep is zeer positief. Door Nigel Sweere ben ik altijd goed geïnformeerd over de stand van zaken en hij is altijd goed bereikbaar. Alle lof!

Jeroen van de Burgt

Jeroen van de Burgt

Van eerste kennismakingsgesprek met Iscander, contactmomenten met Tim van de backoffice tot oplevering door Joyce; alles verliep vlekkeloos. We zijn tot nu toe erg tevreden.

Melissa van de vorle

Tijdelijk een appartement in Eindhoven stad via stoit groep gehuurd. Dit ging allemaal erg snel en gemakkelijk. Medewerkers zijn erg vriendelijk en hebben goed geholpen. Appartement was gemeubileerd en zag er netjes uit. Erg tevreden!

Info Zara Thuiszorg

Tijdens het verhuren van onze woning in Eindhoven.Wij hebben erg fijne ervaring met Stoit groep gehad. Vriendelijke en deskundige medewerkers en je krijgt meteen antwoord op je vragen. Ze zijn ook goed bereikbaar.

Arno van de spijker

We zijn heel goed geholpen om een huurder te vinden voor ons huis. Er zijn snel nieuwe huurders gevonden nadat de vorige huurders vertrokken. De overgang is goed geregeld en soepel verlopen. Stoit bedankt.

Stefan van Gerwen

De beste makelaar van Eindhoven.
Perfect geholpen door Iscander Driesen.
Fijn persoonlijk contact en een enorme wil om ons aan een nieuwe woning te helpen. Nogmaals bedankt voor alle inzet.

Werner Van de Ven

Werner Van de Ven

Alle lof naar Iscander Driessen van Stoit Groep wat energieke en professionele makelaar is dit, denkt graag mee en ook het contact is snel en adequaat. Wij zijn zeer blij met onze nieuwe woning!

leonvandenoever

leonvandenoever

Momenteel al 7 jaar mijn appartement in de verhuur bij Stoit. Ze weten altijd snel huurders te vinden, dus in 7 jaar maar 1 maand leegstand gehad. Full service bureau, aanrader voor zowel huurder alsmede verhuurder.