Show filters

Appartement verhuren in Eindhoven, Den Bosch of Tilburg

Wilt u uw appartement tijdelijk of voor een langere periode verhuren in regio Tilburg, Den Bosch of Eindhoven? Daar weten wij wel raad mee! Met bijna 30 jaar ervaring in deze markt, helpen wij u graag!

Woning verhuren

Verhuren

Wilt u tijdelijk uw woning verhuren?

Woning huren

Huren

Bent u op zoek naar een nieuwe woning, gestoffeerd of gemeubiliseerd?

Verhuren aan expats

Maatwerk voor bedrijven

Wij regelen de huisvesting voor uw nieuwe werknemers.

Uw appartement vakkundig laten verhuren?

Stoit heeft veel ervaring als het om het verhuren van appartementen aan expats en andere doelgroepen gaat. Met ons grote netwerk aan contacten, verhuren we veel aan medewerkers van bedrijven zoals High Tech Campus, ASML, Daf, Philips, PSV en VDL.

Waarom zou u uw appartement aan een expat willen verhuren? Een huurder is dankzij onze contacten met deze bedrijven snel gevonden! Wat ook van waarde is, is dat expats hoog opgeleid zijn en een stabiel inkomen hebben.

Wat is onze werkwijze?

Wij zetten ons brede netwerk in zodat de verhuur van uw flat, studio of appartement in een mum van tijd geregeld is. Ook adverteren we met uw appartement op meer dan 25 websites. In een vrijblijvend gesprek, adviseren we u over alles wat bij het verhuren van uw appartement komt kijken. Gaan we met elkaar in zee, dan maken we foto's van het appartement en zetten we een krachtige campagne in om snel een huurder te vinden. 

Ook bij het vinden van een huurder ontzorgen we u volledig! Bent u geïnteresseerd, klik dan hieronder op 'meld u hier aan als verhuurder'.

Meld u hier aan als verhuurder

Bent u juist opzoek naar een huurwoning? Bekijk dan de pagina "Huren Den Bosch".

Uw woning verhuren?

Neem direct contact op.

Testimonials

We value the opinion of our clients and try to match their expectations.

9.6
 
based on kiyoh reviews

Hele vriendelijke service, en snel antwoord als we een vraag hadden!

Wesley Brants

Prima geholpen door Tim en Bob, panden snel verhuurd aan betrouwbare huurders door een prima screening, snelle actie en flexibel inspelen op kansen. Ook de back office helpt je snel en vakkundig.

Rene Schellekens

Ondanks dat we uiteindelijk voor een andere woning hebben gekozen heeft Stoit-groep ons voortreffelijk geholpen. Goed bereikbaar, meedenkend, snel schakelen en heel prettig contact. Goed gedaan van Alexander en zijn collega's!

Dennis Gommans