Rent out an apartment in Eindhoven, Den Bosch or Tilburg

Wilt u uw appartement tijdelijk of voor een langere periode verhuren in regio Tilburg, Den Bosch of Eindhoven? Daar weten wij wel raad mee! Met bijna 35 jaar ervaring in deze markt, helpen wij u graag! Voor meer informatie kijkt u hier: Stoit Groep – Appartementen en villa’s huren – Verhuurmakelaar of neem direct contact met ons op: Contact – Stoit Groep

Uw appartement vakkundig laten verhuren?

Stoit heeft veel ervaring als het om het verhuren van appartementen aan expats en andere doelgroepen gaat. Met ons grote netwerk aan contacten, verhuren we veel aan medewerkers van bedrijven zoals High Tech Campus, ASML, Daf, Philips, PSV en VDL.

Waarom zou u uw appartement aan een expat willen verhuren? Een huurder is dankzij onze contacten met deze bedrijven snel gevonden! Wat ook van waarde is, is dat expats hoog opgeleid zijn en een stabiel inkomen hebben.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat is onze werkwijze?

Wij zetten ons brede netwerk in zodat de verhuur van uw flat, studio of appartement in een mum van tijd geregeld is. Ook adverteren we met uw appartement op meer dan 25 websites. In een vrijblijvend gesprek, adviseren we u over alles wat bij het verhuren van uw appartement komt kijken. Gaan we met elkaar in zee, dan maken we foto’s van het appartement en zetten we een krachtige campagne in om snel een huurder te vinden.

Ook bij het vinden van een huurder ontzorgen we u volledig! Bent u geïnteresseerd, klik dan hieronder op ‘meld u hier aan als verhuurder’.

MELD U HIER AAN ALS VERHUURDER

Bent u juist opzoek naar een huurwoning? Bekijk dan de pagina “Huren Den Bosch“.

Rated with a 4/5

Info Zara Thuiszorg

Tijdens het verhuren van onze woning in Eindhoven.Wij hebben erg fijne ervaring met Stoit groep gehad. Vriendelijke en deskundige medewerkers en je krijgt meteen antwoord op je vragen. Ze zijn ook goed bereikbaar.

Arno van de spijker

We zijn heel goed geholpen om een huurder te vinden voor ons huis. Er zijn snel nieuwe huurders gevonden nadat de vorige huurders vertrokken. De overgang is goed geregeld en soepel verlopen. Stoit bedankt.

leonvandenoever

leonvandenoever

Momenteel al 7 jaar mijn appartement in de verhuur bij Stoit. Ze weten altijd snel huurders te vinden, dus in 7 jaar maar 1 maand leegstand gehad. Full service bureau, aanrader voor zowel huurder alsmede verhuurder.