Huis verhuren regio Eindhoven, Den Bosch, Tilburg

Wilt u uw huis tijdelijk of voor langere duur verhuren in de regio Den Bosch, Eindhoven of Tilburg? Dan kunt u erop vertrouwen dat wij van de Stoit Groep het verhuren van huizen in de omgeving Tilburg, Den Bosch en Eindhoven zonder zorgen regelen. Wij presenteren uw woning op diverse website, vinden snel een geschikte huurder en zorgen dat de huurovereenkomst volgense Nederlandse wetgeving wordt opgesteld.

Uw woning verhuren regio Tilburg, Den Bosch en Eindhoven

Gaat u enkele jaren voor uw werk naar het buitenland en wilt u uw woning in regio Eindhoven, Den Bosch of Tilburg verhuren? Of bezit u soms een tweede woning en wilt u er één daarvan verhuren? In die situaties kunt u erop vertrouwen dat Stoit Groep ervoor zorgt dat de verhuur zonder zorgen verloopt.

We zijn actief in verschillende steden:

Hoe wilt u uw woning verhuren?

Kwaliteit staat bij ons erg hoog in het vaandel. Om die reden verhuren wij bijvoorbeeld woningen in het midden en hoog segment. U kunt uw woning volledig gemeubileerd of enkel gestoffeerd verhuren. We kijken dan zeer nauwkeurig of uw woning voldoet aan hetgeen onze doelgroep wil. Op die manier is er de meeste kans van slagen zodra we samen aan de slag gaan. De meeste huurders zijn kenniswerkers met een hoog genoten opleiding, ook wel expats genoemd. Erg betrouwbare en vermogende huurders voor wie de staat van de woning van belang is.

Interieur foto's van uw woning

Waar moet een huurder aan voldoen?

De expats dienen zich natuurlijk eerst te kunnen legitimeren zodat het verhuren van uw woning volledig veilig is. Ook moeten ze voldoen aan een bepaald niveau van financiële draagkracht, zodat de maandelijkse huur voor deze personen geen enkel probleem is. We krijgen op deze manier ook inzage in de arbeidsovereenkomst. Bij twijfel zorgen we voor een kredietcheck en verwachten we referenties van partijen waarvan deze expat eerder heeft gehuurd.

Ook het verhuren van woningen in steden en dorpen rondom Eindhoven, Den Bosch en Tilburg verzorgen wij. Denk bijvoorbeeld aan de verhuur van woningen in Helmond, Oss en Best.

 

Wilt u uw woning verhuren in de regio Eindhoven, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch of Helmond?

Dan bent u bij ons in goede handen. Wij zorgen ervoor dat uw woning op de relevante websites komt te staan die populair zijn bij de expats. Ook het hele verhuurproces nemen wij voor u uit handen zodat u er geen omkijken naar heeft.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Vul dan rechts het contactformulier in en wij plannen samen met u een vrijblijvend gesprek in om meer informatie te geven over de verhuur van uw woning.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.