Verhuurmakelaar in Best nodig? Stoit helpt u graag

Gaat u voor een lange periode naar het buitenland en weet u niet wat u met uw woning in Best moet doen?

Of heeft u een tweede huis dat u graag wilt verhuren, maar heeft u geen idee waar u moet beginnen?

Stoit kan u helpen.

Stoit is al jaren dé verhuurmakelaar in Best en omgeving. Wij verzorgen het verhuurtraject van A tot Z.

Of u nu een appartement in het centrum van Best bezit of een eengezinswoning in het buitengebied Aarle: Stoit maakt het verhuren van uw woning in deze regio een stuk gemakkelijker.

 

Veilig en gemakkelijk verhuren via Stoit

Bij de tijdelijke verhuur van uw woning komt veel werk kijken. Want hoe regel je een bezichtiging? Wat moet er in het huurcontract staan en hoe zit dat eigenlijk met de clausule Leegstandswet?

Een verhuurmakelaar heeft antwoord op deze vragen en kan u veel werk uit handen nemen.

Zo helpt Stoit u niet alleen met het vinden van een geschikte huurder, wij regelen ook de bezichtiging, brengen u op de hoogte van de wet- en regelgeving rondom verhuur en houden de administratie bij.

Bovendien hoeft u zich bij Stoit geen zorgen te maken over ‘foute’ huurders. Wij maken een profielschets en stellen een intentieovereenkomst op.

Kijk op onze pagina veelgestelde vragen om te zien waaraan onze huurders moeten voldoen.

Inventarislijst appartement en woonhuis

Woning verhuren in regio Best

Wilt u uw huis of appartement in Best tijdelijk verhuren? Slim, want Best maakt deel uit van de Brainportregio en is dus zeer aantrekkelijk voor bijvoorbeeld expats die werkzaam zijn bij een multinational in de buurt.

Daarnaast is Best van alle gemakken voorzien en heeft het de rust van Nationaal Landschap het Groene Woud binnen handbereik. Wij zien dat de behoefte naar (tijdelijke) woonruimte in de regio groot is.

Heeft u een nette woning? Gestoffeerd of gemeubileerd? Dan kan Stoit u helpen met de verhuur.Door onze ruime ervaring op de woningmarkt van de regio Best én door ons grote netwerk aan kandidaten, vinden wij snel een geschikte huurder.

 

Neem contact op en start met de verhuur van uw woning in Best!

Wilt u uw appartement of woning in de regio Best tijdelijk verhuren en wilt u weten wat de mogelijkheden van een verhuurmakelaar zijn?

Vul dan rechts het contactformulier in en wij nemen contact met u op. Stoit informeert u graag over het verhuurtraject.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beoordeeld met een 4/5

Marjo VAN DER MARCK

Marjo VAN DER MARCK

Mijn ervaring met Stoit Groep is zeer positief. Door Nigel Sweere ben ik altijd goed geïnformeerd over de stand van zaken en hij is altijd goed bereikbaar. Alle lof!

Jeroen van de Burgt

Jeroen van de Burgt

Van eerste kennismakingsgesprek met Iscander, contactmomenten met Tim van de backoffice tot oplevering door Joyce; alles verliep vlekkeloos. We zijn tot nu toe erg tevreden.

Melissa van de vorle

Tijdelijk een appartement in Eindhoven stad via stoit groep gehuurd. Dit ging allemaal erg snel en gemakkelijk. Medewerkers zijn erg vriendelijk en hebben goed geholpen. Appartement was gemeubileerd en zag er netjes uit. Erg tevreden!

Info Zara Thuiszorg

Tijdens het verhuren van onze woning in Eindhoven.Wij hebben erg fijne ervaring met Stoit groep gehad. Vriendelijke en deskundige medewerkers en je krijgt meteen antwoord op je vragen. Ze zijn ook goed bereikbaar.

Arno van de spijker

We zijn heel goed geholpen om een huurder te vinden voor ons huis. Er zijn snel nieuwe huurders gevonden nadat de vorige huurders vertrokken. De overgang is goed geregeld en soepel verlopen. Stoit bedankt.

Stefan van Gerwen

De beste makelaar van Eindhoven.
Perfect geholpen door Iscander Driesen.
Fijn persoonlijk contact en een enorme wil om ons aan een nieuwe woning te helpen. Nogmaals bedankt voor alle inzet.

Werner Van de Ven

Werner Van de Ven

Alle lof naar Iscander Driessen van Stoit Groep wat energieke en professionele makelaar is dit, denkt graag mee en ook het contact is snel en adequaat. Wij zijn zeer blij met onze nieuwe woning!

leonvandenoever

leonvandenoever

Momenteel al 7 jaar mijn appartement in de verhuur bij Stoit. Ze weten altijd snel huurders te vinden, dus in 7 jaar maar 1 maand leegstand gehad. Full service bureau, aanrader voor zowel huurder alsmede verhuurder.