Show filters

Onderhuur of Onderverhuur Koopwoning

Wilt u uw woning onderverhuren? Dan kan dat op twee manieren: u kunt uw volledige woning onderverhuren of een deel van de woning onderverhuren.

Hoewel onderverhuur in veel gevallen een aantrekkelijke optie is, moet u met veel regels rekening houden. De ervaren makelaars van Stoit Groep zijn gespecialiseerd in de huur en verhuur van woningen en adviseren u graag over de vele regels waar u als verhuurder aan moet voldoen.

Daarnaast kunnen we tijdens de verhuurperiode de administratie en beheer op ons nemen. Zo kunt u zonder zorgen uw woning verhuren. 

Woning verhuren

Verhuren

Wilt u tijdelijk uw woning verhuren?

Woning huren

Huren

Bent u op zoek naar een nieuwe woning, gestoffeerd of gemeubiliseerd?

Verhuren aan expats

Maatwerk voor bedrijven

Wij regelen de huisvesting voor uw nieuwe werknemers.

Interesse in onderhuur van een woning?

Bent u zelf op zoek naar bijvoorbeeld een kamer bij iemand, dan geldt dat als onderhuur. Als u zich netjes gedraagt, dan moet dat geen problemen opleveren toch? Dat ligt juridisch toch wat lastiger! Het is daarom verstandig om bij een ervaren makelaar de onderhuur te regelen. De makelaar is op de hoogte van alle regels en wetgeving omtrent de verhuur.

Bekijk hier ons aanbod voor de onderhuur van diverse apartementen en koopwoningen.

Uw woning of appartement onderverhuren? Wij helpen graag!

Onderverhuur van een hele woning of appartement mag niet altijd en daarom is het werken met een ervaren bedrijf zoals Stoit bij erg belangrijk. Daarmee voorkomt u problemen in de toekomst.

Onderverhuur van een koopwoning of appartement kan interessant zijn als de hoofdbewoner tijdelijk voor werk of studie elders is. Juridisch moet dit goed geregeld zijn en wij ontzorgen u daar graag in.

Wij regelen de onderverhuur van uw woning in regio Eindhoven, Den Bosch en Tilburg en zoeken de geschikte kandidaat voor u!

Huis onderverhuren in omgeving Eindhoven, Den Bosch of Tilburg

Wilt u uw koophuis in omgeving Eindhoven, Den Bosch en Tilburg onderverhuren? Vul het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Uw woning verhuren?

Neem direct contact op.

Testimonials

We value the opinion of our clients and try to match their expectations.

9.6
 
based on kiyoh reviews

Mijn woning heb ik 3 jaar via Stoit groep (gemeubileerd)verhuurd, omdat ik zelf expat was naar het Caribisch gebied. Er zijn 3 verschillende betrouwbare families in geweest. De huurders zijn goed gesceened voordat ze er in kwamen. Alles is zeer netjes achter gelaten. Zodra er iets mis was communiceerde Stoit alles gelijk door en zorgde voor passende oplossingen. Dan wel een klusjesman voor reparaties, dan wel regelen dat de stroom en internet rekeningen betaald werden. Al met al ben ik zeer tevreden met stoit groep.

WoMBaTToS

Prima geholpen door Tim en Bob, panden snel verhuurd aan betrouwbare huurders door een prima screening, snelle actie en flexibel inspelen op kansen. Ook de back office helpt je snel en vakkundig.

Rene Schellekens

Ondanks dat we uiteindelijk voor een andere woning hebben gekozen heeft Stoit-groep ons voortreffelijk geholpen. Goed bereikbaar, meedenkend, snel schakelen en heel prettig contact. Goed gedaan van Alexander en zijn collega's!

Dennis Gommans