Subletting or Subletting Purchase Property

Wilt u uw woning onderverhuren? Dan kan dat op twee manieren: u kunt uw volledige woning onderverhuren of een deel van de woning onderverhuren.

Hoewel onderverhuur in veel gevallen een aantrekkelijke optie is, moet u met veel regels rekening houden. De ervaren makelaars van Stoit Groep zijn gespecialiseerd in de huur en verhuur van woningen en adviseren u graag over de vele regels waar u als verhuurder aan moet voldoen.

Daarnaast kunnen we tijdens de verhuurperiode de administratie en beheer op ons nemen. Zo kunt u zonder zorgen uw woning verhuren.

Interesse in onderhuur van een woning?

Bent u zelf op zoek naar bijvoorbeeld een kamer bij iemand, dan geldt dat als onderhuur. Als u zich netjes gedraagt, dan moet dat geen problemen opleveren toch? Dat ligt juridisch toch wat lastiger! Het is daarom verstandig om bij een ervaren makelaar de onderhuur te regelen. De makelaar is op de hoogte van alle regels en wetgeving omtrent de verhuur.

Bekijk hier ons aanbod voor de onderhuur van diverse apartementen en koopwoningen.

Uw woning of appartement onderverhuren? Wij helpen graag!

Onderverhuur van een hele woning of appartement mag niet altijd en daarom is het werken met een ervaren bedrijf zoals Stoit bij erg belangrijk. Daarmee voorkomt u problemen in de toekomst.

Onderverhuur van een koopwoning of appartement kan interessant zijn als de hoofdbewoner tijdelijk voor werk of studie elders is. Juridisch moet dit goed geregeld zijn en wij ontzorgen u daar graag in.

Wij regelen de onderverhuur van uw woning in regio Eindhoven, Den Bosch en Tilburg en zoeken de geschikte kandidaat voor u!

Huis onderverhuren in omgeving Eindhoven, Den Bosch of Tilburg

Wilt u uw koophuis in omgeving Eindhoven, Den Bosch en Tilburg onderverhuren? Vul het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Rated with a 4/5

Info Zara Thuiszorg

Tijdens het verhuren van onze woning in Eindhoven.Wij hebben erg fijne ervaring met Stoit groep gehad. Vriendelijke en deskundige medewerkers en je krijgt meteen antwoord op je vragen. Ze zijn ook goed bereikbaar.

Arno van de spijker

We zijn heel goed geholpen om een huurder te vinden voor ons huis. Er zijn snel nieuwe huurders gevonden nadat de vorige huurders vertrokken. De overgang is goed geregeld en soepel verlopen. Stoit bedankt.

leonvandenoever

leonvandenoever

Momenteel al 7 jaar mijn appartement in de verhuur bij Stoit. Ze weten altijd snel huurders te vinden, dus in 7 jaar maar 1 maand leegstand gehad. Full service bureau, aanrader voor zowel huurder alsmede verhuurder.