Je huis verhuren op afstand - Daan & Julia's ervaring
Kenniscentrum Verhuur

Je huis verhuren op afstand – Daan & Julia’s ervaring

Daan en Julia zijn verhuurders die twee jaar geleden naar Singapore verhuisden vanwege de promotie van Julia bij haar werkgever. Op grote afstand wonen maakte het moeilijk om hun woning te verhuren, te beheren, te onderhandelen met potentiële huurders, het onderhoud te verzorgen en onvoorziene problemen op te lossen.

Elk jaar keerden ze terug naar Nederland en besteedden ze drie dagen voor het verhelpen van problemen aan de woning en verspeelden daarmee kostbare vakantietijd.
Ondanks de uitdagingen die komen kijken met het beheer van onroerend goed op afstand, wilde het paar de kans niet laten liggen om hun woning in Nederland te verhuren.

Het voornaamste doel van Daan en Julia’s was het vinden van een volledige verhuur- en beheerservice die ze kunnen vertrouwen. Ze wilden de zekerheid dat eventuele problemen die ontstaan tijdens de huurperiode snel worden behandeld en efficiënt en professioneel worden opgelost.

De oplossing

Na het eerste contact met Stoit Groep ontdekten Daan en Julia dat wij ze meer kunnen bieden dan enkel de steady huurinkomsten. Naast een consistent inkomen, nemen we ook de zorgen voor het vinden van een nieuwe huurder uit handen, verzorgen de beginoplevering, maken overzichtelijke en volledige inspectierapporten, zijn beschikbaar voor 7 dagen per week serviceopvolging en verzekeren een goede eindschoonmaak bij het vertrek van de huurder. Kortom: de woning is bij ons in veilige handen.

Stoit Groep’s model van “onbezorgde verhuur” bood hen onbezorgde, volledig beheerde dienst die rust en inkomenszekerheid biedt. Zij ervaren een passende service over de langere termijn die hun zorgen over de woning wegnemen. Op afstand en over meerder tijdzones heen.

Zie het prachtige appartement in Eindhoven van Daan en Julia in het aanbod op Stoit.nl.

De voordelen

Geen inkomensverlies door extra beheerkosten. Stoit Groep heeft het proces van het vinden van een betrouwbare huurder voor hen vereenvoudigd met als extra voordeel dat de kans op leegstand flink is verminderd. Volgens de berekening levert door het beperken van de leegstand en het verhuren tegen een iets hogere huurprijs, de woning van Daan en Julia maar liefst €2,340 meer op over hun driejarige huurovereenkomst. Daarbij is het beheer volledig gedaan door Stoit Groep, waardoor het Daan en Julia geen werk gekost heeft. Hoe mooi is dat?! Meer inkomen en minder werk.

Extra voordeel

Daan en Julia hebben een gerust gevoel doordat hun huis goed wordt verzorgd. En een bijkomend voordeel is dat ze in plaats van tijdens een vakantie terug naar Nederland te vliegen om werkzaamheden rondom de woning te verrichten, nu kunnen ontspannen en genieten van hun vakantie!

Wil jij ook jouw woning verhuren op afstand? Bekijk alle diensten voor verhuurders die wij aanbieden of neem contact met ons op.

Terug naar overzicht

Gerelateerde artikelen