Show filters

Verhuurmakelaar Eindhoven

Zoekt u een verhuurmakelaar in Eindhoven? Bij Stoit bent u aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de tijdelijke verhuur van uw woning en werken al ruim 30 jaar aan de uitbreiding van ons netwerk, dat inmiddels uit meer dan 150.000 kenniswerkers van bedrijven zoals ASML, High Tech Campus, Atos, DAF, Philips, IBM, VDL en PSV bestaat.

Deze kenniswerkers, ook wel ‘expats’ zijn meestal hoog opgeleide medewerkers met een stabiel inkomen en die vaak zeer betrouwbare huurders blijken.

Woning verhuren

Verhuren

Wilt u tijdelijk uw woning verhuren?

Woning huren

Huren

Bent u op zoek naar een nieuwe woning, gestoffeerd of gemeubiliseerd?

Verhuren aan expats

Maatwerk voor bedrijven

Wij regelen de huisvesting voor uw nieuwe werknemers.

Waarom kiezen voor een verhuurmakelaar?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om de diensten van verhuurmakelaars in te schakelen. U kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf uw woning te verhuren, maar velen vergissen zich in het vele (administratieve) werk dat dit met zich meebrengt. Bovendien is er een hoop wet- en regelgeving waar u dan mee te maken gaat krijgen. Indien u een professional inhuurt, wordt u op dit gebied volledig ontzorgt.

De diensten van Stoit en haar verhuurmakelaars

Kiest u voor de diensten van een makelaar van Stoit bij het verhuur van uw woning? Dan gaan we een gesprek met u aan waarin we uw wensen en eisen bespreken en u adviseren over de te vragen huurprijs en gewenste oplevering.

Hebben we een akkoord, dan wordt uw woning gepromoot (we doen zelf een fotoshoot) en gepresenteerd op meer dan 25 websites, waaronder Pararius. Waarschijnlijk is een huurder snel gevonden naar aanleiding van onze profielschetsen en vrijblijvende bezichtigingen.

Vervolgens gaan we over op het opstellen van een intentie- en huurovereenkomst en de sleuteloverdracht. Het innen van de huur en alle bijkomende administratie is voor rekening van Stoit, evenals het afhandelingen van eventuele storingen, klachten en dergelijke.

Kortom, dankzij Stoit verhuurt u zonder zorgen!

Maak een vrijblijvende afspraak

Denkt u erover om Stoit Groep in te schakelen als makelaar bij de verhuur van uw woning? Dan heeft u mogelijk nog de nodige vragen of opmerkingen. Aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen en de mogelijkheden met één van onze medewerkers in een vrijblijvend gesprek te bespreken. We zien u graag terug bij Stoit!

Uw woning verhuren?

Neem direct contact op. 

Testimonials

We value the opinion of our clients and try to match their expectations.

9.6
 
based on kiyoh reviews

Good experience with this company, renting my current apartement.

Thomas, Eindhoven

Bij de verhuur van het gemeubileerde appartement in centrum door de Stoit Groep, ben ik zeer tevreden en zal zeker vaker met hen zaken doen. Een zeer goede aanbeveling dus.

Roel, Eindhoven

Goede begeleiding, meedenken en het aandragen van verscheidene woningen.
Zeer flexibel in bezichtigingstijden

Simon, Turnhout