Show filters

Verhuurmakelaar Eindhoven

Bent u van plan om uw woning te verhuren, maar weet u niet waar u moet beginnen? Stoit Groep kan u helpen met de tijdelijke verhuur van uw woning of appartement in Eindhoven. Met ruim 30 jaar ervaring en een groot netwerk van bedrijven en expats, is Stoit Groep dé verhuurmakelaar van Eindhoven en omgeving. 

Wij nemen u alle zorg uit handen, waardoor uw woning in no time verhuurd zal zijn.  

Woning verhuren

Verhuren

Wilt u tijdelijk uw woning verhuren?

Woning huren

Huren

Bent u op zoek naar een nieuwe woning, gestoffeerd of gemeubiliseerd?

Verhuren aan expats

Maatwerk voor bedrijven

Wij regelen de huisvesting voor uw nieuwe werknemers.

Waarom een verhuurmakelaar

Bij de verhuur van een woning komt veel kijken. Zo krijgt u niet alleen te maken met veel administratief werk, ook moet u zich als verhuurder aan een aantal wetten en regels houden. Een verhuurmakelaar kan u veel werk uit handen nemen en is op de hoogte van de laatste wetswijzigingen.

Door een verhuurmakelaar in te schakelen, bespaart u veel tijd en moeite en verloopt de verhuur van uw huis zonder zorgen. 

Onze diensten als verhuurmakelaar

Wanneer u voor de verhuur van uw vastgoed kiest voor Stoit Groep, dan kunnen wij u van A tot Z begeleiden. In slechts vijf  stappen verzorgen wij het gehele verhuurproces en bent u verzekerd van een betrouwbare huurder voor uw huis.

  1. In een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we uw wensen en adviseren wij u over de huurprijs van uw woning of appartement.
  2. Wij verzorgen de promotie. Uw woning wordt gepresenteerd op meer dan 25 websites voor huurwoningen in Eindhoven, waaronder die van Pararius.
  3. Stoit Groep ontfermt zich over de selectieprocedure van de kandidaat-huurders.
  4. Wij zorgen voor de ondertekening van een huurovereenkomst, de sleuteloverdracht en de afwikkeling van de betalingen.
  5. Natuurlijk staan wij ook paraat bij eventuele storingen en klachten. 

Over Stoit Groep

Stoit Groep is gespecialiseerd in de tijdelijke verhuur van particuliere woonruimte. Wij verhuren vooral aan expats en met een netwerk van ruim 150.000 expats van bedrijven zoals ASML, Philips, High Tech Campus en PSV, zijn we één van de grootste verhuurmakelaars van de regio Eindhoven.

Naast de verhuur van een tijdelijke woning, kunt u bij ons ook terecht voor het huren van een short stay woning of appartement.

Maak een vrijblijvende afspraak

Bent u op zoek naar een professionele verhuurmakelaar in Eindhoven en omgeving? Neem dan direct contact met ons op. In een vrijblijvend gesprek bespreken we alle mogelijkheden voor de verhuur van uw huis of appartement.

Wat voor type woning u ook heeft, wij vinden snel een geschikte kandidaat.

Uw woning verhuren?

Neem direct contact op. 

Testimonials

We value the opinion of our clients and try to match their expectations.

9.6
 
based on kiyoh reviews

Ondanks dat we uiteindelijk voor een andere woning hebben gekozen heeft Stoit-groep ons voortreffelijk geholpen. Goed bereikbaar, meedenkend, snel schakelen en heel prettig contact. Goed gedaan van Alexander en zijn collega's!

Dennis Gommans

Hele vriendelijke service, en snel antwoord als we een vraag hadden!

Wesley Brants

Hulde aan afdeling Service, afstandsbediening die niet leverbaar is in Nederland, gevonden in Italië.

Kees Heskens