Rental agent Eindhoven

Bent u van plan om uw woning te verhuren, maar weet u niet waar u moet beginnen? Ziet u op tegen alle administratieve rompslomp als u zelf de verhuur van uw huis moet regelen? Zoekt u misschien iemand die dit hele proces voor u afhandelt? Stoit Groep kan u helpen met de (tijdelijke) verhuur van uw woning of appartement. Met ruim 30 jaar ervaring en een groot netwerk van bedrijven en expats, is Stoit Groep dé verhuurmakelaar van Eindhoven en omgeving.

Uw woning verhuren?

Als u na een vrijblijvend adviesgesprek besluit Stoit Groep in te schakelen, kunt u onbekommerd achterover leunen. Wij verzorgen de promotie van uw woning. Dit doen wij online op meerdere platforms, maar ook in ons eigen netwerk. We screenen en selecteren kandidaat-huurders, stellen een huurovereenkomst op en regelen de sleuteloverdracht en huurbetalingen. En als u of de huurder van uw woning storingen ervaart of klachten heeft, staan wij ook klaar.

Wij nemen u alle zorg uit handen, waardoor uw huis in no time verhuurd is. U heeft er geen omkijken meer naar. Zo maken wij een woning verhuren prettig voor zowel verhuurder als huurder.

Een verhuurmakelaar, wat is dat?

Even kort de basis: wat is een verhuurmakelaar? U kent wellicht het begrip makelaar wel. In de meeste gevallen is een makelaar een contactpersoon en intermediair tussen de verkoper van een huis en de koper van dat huis. Er is een verschil tussen een aankoopmakelaar (die optreedt namens de koper) en de verkoopmakelaar (die optreedt namens de verkoper). Maar wat zijn dan verhuurmakelaars?

Een verhuurmakelaar is vergelijkbaar met een verkoopmakelaar, alleen regelt deze niet de verkoop van een woning, maar de verhuur van een huis. Een verhuurmakelaar regelt – net zoals een verkoopmakelaar – bezichtigingen, onderhandelingen en het opstellen van een huurcontract, maar zorgt ook voor de screening van huurders. En biedt – in ons geval – een stuk service tijdens de huurperiode.

Waarom zou ik een verhuurmakelaar in Eindhoven inschakelen?

Bij woningverhuur komt meer kijken dan enkel een huurcontract opstellen en ondertekenen. Zo krijgt u niet alleen te maken met veel administratief werk, u moet zich als verhuurder ook aan een aantal wetten en regels houden. Een verhuurmakelaar kan u werk uit handen nemen en is op de hoogte van de laatste wetswijzigingen.

Woont u bijvoorbeeld in het buitenland? Met een verhuurmakelaar in Nederland hoeft u niet constant aanwezig te zijn in het verhuurproces. En waar u als beginnende verhuurder tijd nodig heeft om u in te lezen in regelingen rondom verhuur, hoe een huurcontract is opgesteld en waar u een betrouwbare huurder vindt, kan Stoit Groep dit proces snel en soepel laten verlopen, dankzij onze uitgebreide ervaring.

Woning verhuren aan expats

Stoit Groep heeft veel ervaring met het verhuren aan expats. De regio Eindhoven kent veel (hightech)bedrijven die internationaal opereren. Deze bedrijven trekken veel medewerkers van buiten Nederland aan, die hier aan de slag gaan. Voor expats is de toegang tot de huurwoningmarkt minder eenvoudig dan voor Nederlanders. Stoit Groep heeft een netwerk van ruim 150.000 expats van bedrijven zoals ASML, Philips, High Tech Campus en PSV. Wij helpen hen aan uw woning te koppelen.

Dit doen wij via gerichte online platformen, het bereiken van mensen binnen ons eigen netwerk en door middel van contact met de (hightech)bedrijven die in Eindhoven en omgeving opereren. Wij screenen en selecteren hierbij de juiste huurder. Expat blij, u blij: een win-winsituatie!

Onze diensten als verhuurmakelaar Eindhoven

Wanneer u voor de verhuur van uw vastgoed kiest voor Stoit Groep, dan kunnen wij u van begin tot eind begeleiden. In slechts vijf stappen verzorgen wij het gehele verhuurproces en bent u verzekerd van een betrouwbare huurder voor uw huis.

  1. In een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we uw wensen en adviseren wij u over de huurprijs van uw woning of appartement. We koppelen onze kennis en kunde aan uw behoeften en komen zo tot het juiste plan van aanpak.
  2. Wij verzorgen daarna de promotie van uw appartement, studio of woonhuis. Uw woning wordt gepresenteerd op meer dan 25 websites voor huurwoningen in Eindhoven en omgeving, waaronder die van Pararius.
  3. Stoit Groep ontfermt zich over de selectieprocedure van de kandidaat-huurders. Wij vragen om legitimatie en om inzage in een arbeidsovereenkomst. Zo stellen wij vast of een huurder voldoende financiële draagkracht heeft voor het betalen van de huur. Twijfelen wij? Dan nemen wij contact op met de werkgever, doen wij een kredietcheck en vragen we naar referenties van voormalige verhuurders.
  4. Wij zorgen voor de ondertekening van een huurovereenkomst, de sleuteloverdracht en de afwikkeling van de betalingen.
  5. Natuurlijk staan wij ook paraat bij eventuele storingen en klachten. Onze ervaren servicedienst gaat geen uitdaging uit de weg!

Maak een vrijblijvende afspraak

Bent u op zoek naar een professionele verhuurmakelaar in Eindhoven en omgeving? In een vrijblijvend gesprek bespreken we alle mogelijkheden voor de verhuur van uw huis of appartement. Misschien vraagt u zich bijvoorbeeld af: wat kost een verhuurmakelaar? Stoit Groep rekent bemiddelingskosten, die uiteraard afhankelijk zijn van de diensten die wij aan u verlenen en het huurbedrag van uw woning. We vertellen u hier graag meer over.

Neem direct contact met ons op. Want ook voor uw woning vinden wij snel een geschikte kandidaat!

Rated with a 4/5

Melissa van de vorle

Tijdelijk een appartement in Eindhoven stad via stoit groep gehuurd. Dit ging allemaal erg snel en gemakkelijk. Medewerkers zijn erg vriendelijk en hebben goed geholpen. Appartement was gemeubileerd en zag er netjes uit. Erg tevreden!

Stefan van Gerwen

De beste makelaar van Eindhoven.
Perfect geholpen door Iscander Driesen.
Fijn persoonlijk contact en een enorme wil om ons aan een nieuwe woning te helpen. Nogmaals bedankt voor alle inzet.