Show filters

Woning tijdelijk verhuren

Wilt u uw woning tijdelijk verhuren? Omdat u bijvoorbeeld een tijd naar het buitenland gaat? Stoit is gespecialiseerd in de tijdelijke verhuur van woningen. Wij hebben in een mum van de tijd de perfecte huurder voor u gevonden en zorgen daarnaast dat de verhuur van uw appartement, huis of villa zorgeloos verloopt.

Woning verhuren

Verhuren

Wilt u tijdelijk uw woning verhuren?

Woning huren

Huren

Bent u op zoek naar een nieuwe woning, gestoffeerd of gemeubiliseerd?

Verhuren aan expats

Maatwerk voor bedrijven

Wij regelen de huisvesting voor uw nieuwe werknemers.

Tijdelijk verhuren van een eigen woning in Eindhoven

Het tijdelijk verhuren van de eigen woning in Eindhoven is een wens van veel verhuurders. Zij willen dan niet permanent van hun woning af, omdat ze bijvoorbeeld voor bepaalde tijd naar het buitenland verhuizen. Of de woning moet na een tijdje weer beschikbaar zijn om zelf in te wonen, te verkopen of een nieuwe verhuurperiode.

Stoit is bij uitstek uw verhuurmakelaar als het gaat om het tijdelijk verhuren van uw woning. Wat ons anders maakt dan andere verhuurmakelaars in Eindhoven? Ons grote netwerk onder de vele expats die deze stad rijk is. Eindhoven heeft namelijk een bloeiende internationale gemeenschap, aangetrokken door bedrijven als Philips, de Technische Universiteit en de High Tech campus.

Verhuren aan expats

De tijdelijke verhuur van de eigen woning aan expats heeft een aantal voordelen. Over het algemeen zijn expats hoog opgeleid en genieten ze een stabiel inkomen. Voor een verhuurder biedt het verhuren aan expats hierdoor meer geruststelling. Sowieso controleert Stoit eerst altijd of een eventuele huurder voldoende financiële draagkracht heeft om de huur iedere maand te kunnen voldoen. Zo doen we een kredietcheck, vragen we inzage in de arbeidsovereenkomst en kan er ook worden gevraagd naar referenties van voormalige huurders.

De kans op snelle verhuur aan een expat is groot. Stoit heeft namelijk een netwerk met meer dan 150.000 van deze kenniswerkers die op zoek zijn naar een tijdelijke woning. We verhuren woningen en appartementen aan medewerkers van onder andere ASML, High Tech Campus, Atos, DAF, Philips, IBM, VDL en PSV.

Gestoffeerde en gemeubileerde woningen

Een woning tijdelijk verhuren via Stoit kan op twee manieren. U kunt ervoor kiezen om uw woning gestoffeerd op te leveren – dat betekent minimaal met gordijnen, vloerbekleding en verlichting – of u kiest ervoor om uw huis volledig gemeubileerd op te leveren. Bij Stoit kiezen we er bewust voor om geen kale verhuur aan te bieden. 

Gemeubileerde verhuur heeft veel voordelen voor de tijdelijke verhuur van uw woning. U hoeft dan immers tijdelijke opslag voor uw meubilair te regelen.

Kiezen voor Stoit

Kiest u voor Stoit als verhuurmakelaar, dan kiest u voor meer dan bemiddeling tussen huurder-verhuurder, het opmaken van een contract en de sleuteloverdracht.

Wij staan u met raad en daad ter zijde. Of dat nu gaat om het opleveren van de woning, advies over de vraag of bij klachtenbemiddeling tijdens verhuur. Ook het innen van de huur en het repareren van eventuele gebreken tijdens de verhuurperiode nemen wij voor onze rekening.

Wilt u alles weten over de service die we u als verhuurder bieden? Neem dan contact met ons op, we vertellen u er graag alles over!

Neem contact op

Wilt u een afspraak inplannen met Stoit? Of heeft u nog vragen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Uw woning verhuren?

Neem direct contact op. 

Testimonials

We value the opinion of our clients and try to match their expectations.

9.6
 
based on kiyoh reviews

Ondanks dat we uiteindelijk voor een andere woning hebben gekozen heeft Stoit-groep ons voortreffelijk geholpen. Goed bereikbaar, meedenkend, snel schakelen en heel prettig contact. Goed gedaan van Alexander en zijn collega's!

Dennis Gommans

Hele vriendelijke service, en snel antwoord als we een vraag hadden!

Wesley Brants

Mijn woning heb ik 3 jaar via Stoit groep (gemeubileerd)verhuurd, omdat ik zelf expat was naar het Caribisch gebied. Er zijn 3 verschillende betrouwbare families in geweest. De huurders zijn goed gesceened voordat ze er in kwamen. Alles is zeer netjes achter gelaten. Zodra er iets mis was communiceerde Stoit alles gelijk door en zorgde voor passende oplossingen. Dan wel een klusjesman voor reparaties, dan wel regelen dat de stroom en internet rekeningen betaald werden. Al met al ben ik zeer tevreden met stoit groep.

WoMBaTToS