Rent out a home temporarily

Wilt u uw woning tijdelijk verhuren? Omdat u bijvoorbeeld een tijd naar het buitenland gaat? Stoit is gespecialiseerd in de tijdelijke verhuur van woningen. Wij hebben in een mum van de tijd de perfecte huurder voor u gevonden en zorgen daarnaast dat de verhuur van uw appartement, huis of villa zorgeloos verloopt.

Tijdelijk verhuren van een eigen woning in Eindhoven

Het tijdelijk verhuren van de eigen woning in Eindhoven is een wens van veel verhuurders. Zij willen dan niet permanent van hun woning af, omdat ze bijvoorbeeld voor bepaalde tijd naar het buitenland verhuizen. Of de woning moet na een tijdje weer beschikbaar zijn om zelf in te wonen, te verkopen of een nieuwe verhuurperiode.

Stoit is bij uitstek uw verhuurmakelaar als het gaat om het tijdelijk verhuren van uw woning. Wat ons anders maakt dan andere verhuurmakelaars in Eindhoven? Ons grote netwerk onder de vele expats die deze stad rijk is. Eindhoven heeft namelijk een bloeiende internationale gemeenschap, aangetrokken door bedrijven als Philips, de Technische Universiteit en de High Tech campus.

Verhuren aan expats

De tijdelijke verhuur van de eigen woning aan expats heeft een aantal voordelen. Over het algemeen zijn expats hoog opgeleid en genieten ze een stabiel inkomen. Voor een verhuurder biedt het verhuren aan expats hierdoor meer geruststelling. Sowieso controleert Stoit eerst altijd of een eventuele huurder voldoende financiële draagkracht heeft om de huur iedere maand te kunnen voldoen. Zo doen we een kredietcheck, vragen we inzage in de arbeidsovereenkomst en kan er ook worden gevraagd naar referenties van voormalige huurders.

De kans op snelle verhuur aan een expat is groot. Stoit heeft namelijk een netwerk met meer dan 150.000 van deze kenniswerkers die op zoek zijn naar een tijdelijke woning. We verhuren woningen en appartementen aan medewerkers van onder andere ASML, High Tech Campus, Atos, DAF, Philips, IBM, VDL en PSV.

Gestoffeerde en gemeubileerde woningen

Een woning tijdelijk verhuren via Stoit kan op twee manieren. U kunt ervoor kiezen om uw woning gestoffeerd op te leveren – dat betekent minimaal met gordijnen, vloerbekleding en verlichting – of u kiest ervoor om uw huis volledig gemeubileerd op te leveren. Bij Stoit kiezen we er bewust voor om geen kale verhuur aan te bieden.

Gemeubileerde verhuur heeft veel voordelen voor de tijdelijke verhuur van uw woning. U hoeft dan immers tijdelijke opslag voor uw meubilair te regelen.

Kiezen voor Stoit

Kiest u voor Stoit als verhuurmakelaar, dan kiest u voor meer dan bemiddeling tussen huurder-verhuurder, het opmaken van een contract en de sleuteloverdracht.

Wij staan u met raad en daad ter zijde. Of dat nu gaat om het opleveren van de woning, advies over de vraag of bij klachtenbemiddeling tijdens verhuur. Ook het innen van de huur en het repareren van eventuele gebreken tijdens de verhuurperiode nemen wij voor onze rekening.

Wilt u alles weten over de service die we u als verhuurder bieden? Neem dan contact met ons op, we vertellen u er graag alles over!