Woning verhuren aan Expats

Gaat u voor enkele jaren in het buitenland wonen en bent u op zoek naar een goede oplossing voor de verhuur van uw woning aan bijvoorbeeld expats in Nederland? Bezit u een tweede huis dat u voor langere tijd wil verhuren? Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van uw huis of appartement aan expats. U wordt geholpen door een team van specialisten met bijna 30 jaar ervaring in deze branche. Wij werken met bedrijven zoals Philips, ASML en ga zo maar door waardoor we een constante aanwas van hoogopgeleide expats hebben. We plaatsen uw woning of appartement dan ook op meer dan 25 websites.

Wat zijn expats?

Expats zijn buitenlandse werknemers die tijdelijk in Nederland komen werken. Het zijn betrouwbare huurders die vaak een aantal maanden tot jaren in Nederland blijven. Daarna komt uw woning weer vrij voor een nieuwe verhuur of eigen inwoning. Nederland kent een uitgebreide wet- en regelgeving omtrent huurcontracten en vaak verschilt deze ook per stad. Wij helpen u hier graag bij.

Woning Verhuur aan expats omgeving Eindhoven, Den Bosch en Tilburg

De Stoit Groep is gespecialiseerd in het verhuren van woningen aan expats in Eindhoven, Den Bosch en Tilburg. Omgeving Den Bosch, Eindhoven en Tilburg hebben, zoals iedere regio en stad dat heeft, eigen regelgevingen en eigen bedrijvennetwerken waarop wij met het verhuren van woningen aan expats perfect inspelen. 

Meer weten over uw huis verhuren aan expats?

Wilt u meer weten over het verhuren van uw huis aan expats? Bel ons dan gerust, neem contact met ons op klik hieronder op 'meld u aan als verhuurder'.

Meld u aan als verhuurder

10000