Show filters

Woning verhuren in Eindhoven

Wilt u uw woning in Eindhoven tijdelijk verhuren, bijvoorbeeld omdat u voor een tijd naar het buitenland gaat? Stoit is bij uitstek uw verhuurmakelaar omtrent tijdelijke verhuringen van woningen. Wij hebben een zeer uitgebreid netwerk om de perfecte kandidaat efficient te vinden voor uw woning.
Woning verhuren

Verhuren

Wilt u tijdelijk uw woning verhuren?

Woning huren

Huren

Bent u op zoek naar een nieuwe woning, gestoffeerd of gemeubiliseerd?

Verhuren aan expats

Maatwerk voor bedrijven

Wij regelen de huisvesting voor uw nieuwe werknemers.

Woning verhuren in Eindhoven? Dan bent u bij Stoit aan het juiste adres. U kunt via ons uw woning in Eindhoven zowel permanent als tijdelijk verhuren. Op deze pagina leest u over de verschillende mogelijkheden en de services die Stoit u als verhuurder biedt.

Waarom Stoit kiezen om uw woning te verhuren?

Wanneer u (tijdelijk) naar het buitenland verhuist, of een tweede woning in uw bezit heeft, dan kunt u ervoor kiezen om uw woning te verhuren aan een derde. Logischerwijs komt hier een hoop wet- en regelgeving bij kijken. Wanneer u hier geen ervaring mee heeft, dan is het goed om de verhuur van uw woning uit te besteden bij een professionele partij. Sinds jaar en dag brengt Stoit huurder en verhuurders bij elkaar. Het heeft een goede reputatie en grote bekendheid opgeleverd. Wanneer u gaat verhuren via Stoit krijgt u toegang tot ons uitgebreide netwerk van huurders en zorgen wij ervoor dat de verhuur zonder zorgen zal verlopen. Uw woning wordt gepresenteerd op maar liefst elf gerelateerde websites en vijftien Nederlandse verhuur websites. Uiteraard bestaat de verhuurbemiddeling uit meer dan slechts het vinden van een huurder in Eindhoven, het tekenen van een huurcontract en een sleuteloverdracht. Op deze pagina leest u precies wat u nog meer van Stoit, de verhuurmakelaar van Eindhoven, kunt verwachten!

Specialist op het gebied van woningverhuur aan expats in Eindhoven

Wanneer u een woning gaat verhuren in Eindhoven via Stoit, dan krijgt u toegang tot een groot bestand van expats. Stoit heeft namelijk een netwerk met meer dan 150.000 van deze kenniswerkers die op zoek zijn naar een woning in Eindhoven. De kans op snelle verhuur is dan ook groot. Ook wanneer u op zoek bent naar andere huurders kunt u bij Stoit terecht.

Huis verhuren aan expats Eindhoven

Welk type woning verhuurt Stoit?

De locatie en de staat zijn belangrijke factoren voor woning verhuur in Eindhoven via Stoit. Wij verhuren dan ook allerlei woningen in het midden- en hoogsegment van de markt. Dit kunnen zowel gemeubileerde of gestoffeerde woningen en appartementen zijn. Uiteraard is het natuurlijk wel zo dat gemeubileerde woningen zeer in trek zijn, omdat expats hier graag gebruik van maken. Wanneer zij tijdelijk naar Nederland komen hebben zij vaak niet meer dan een koffer met kleding en een laptoptas bij. Natuurlijk is er ook een markt voor ongemeubileerde woningen. Expats die langere tijd komen werken zoeken dan gestoffeerde huisvesting, waar in ieder geval gordijnen, vloerbekleding en verlichting aanwezig zijn. Wilt u weten of uw woning geschikt is voor de verhuur aan expats? Wij geven graag vrijblijvend advies en sturen een van onze medewerkers bij u langs!

Hoe selecteert Stoit huurders?

De meeste van onze huurders zijn hoogopgeleide expats die tijdelijk werkzaam zijn bij een multinational in Nederland. Alle personen die huren via Stoit moeten zich kunnen legitimeren. Daarbij checkt Stoit ook of de huurder voldoende financiële draagkracht heeft om iedere maand de huur te kunnen voldoen. Zo wordt er inzage in de arbeidsovereenkomst gevraagd en kan er gevraagd worden naar referenties van voormalige verhuurders of wordt er een kredietcheck gedaan. Indien uw woning door een bedrijf wordt gehuurd dient er een uittreksel van de Kamer van Koophandel (niet ouder dan 6 maanden) aangeleverd te worden aan Stoit. Beslissingen worden natuurlijk in overleg met u gemaakt.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de verhuur van uw woning of appartement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande knop. Wij zullen u na het invullen telefonisch benaderen of voor een gesprek uitnodigen. Samen zorgen we ervoor dat we snel een geschikte huurder vinden voor uw woning. De Stoit groep staat voor u klaar!

Meld u hier aan als verhuurder

Uw woning verhuren?

Neem direct contact op.

Testimonials

We value the opinion of our clients and try to match their expectations.

9.6
 
based on kiyoh reviews

Ondanks dat we uiteindelijk voor een andere woning hebben gekozen heeft Stoit-groep ons voortreffelijk geholpen. Goed bereikbaar, meedenkend, snel schakelen en heel prettig contact. Goed gedaan van Alexander en zijn collega's!

Dennis Gommans

Hulde aan afdeling Service, afstandsbediening die niet leverbaar is in Nederland, gevonden in Italië.

Kees Heskens

Mijn woning heb ik 3 jaar via Stoit groep (gemeubileerd)verhuurd, omdat ik zelf expat was naar het Caribisch gebied. Er zijn 3 verschillende betrouwbare families in geweest. De huurders zijn goed gesceened voordat ze er in kwamen. Alles is zeer netjes achter gelaten. Zodra er iets mis was communiceerde Stoit alles gelijk door en zorgde voor passende oplossingen. Dan wel een klusjesman voor reparaties, dan wel regelen dat de stroom en internet rekeningen betaald werden. Al met al ben ik zeer tevreden met stoit groep.

WoMBaTToS