Appartement huren in Tilburg

Wil je graag een appartement huren in Tilburg? Bij Stoit hebben we een groot aanbod aan huurwoningen, waaronder huurappartementen, in Tilburg. Een studio of misschien wel een luxe appartement huren in Tilburg, er zit vast iets moois voor je tussen. Een appartement kan erg fijn zijn voor expats, maar is ook zeker een hele goede optie als je met twee personen bent. Waar je ook naar op zoek bent, bij Stoit helpen we je heel graag verder!

Helaas zijn er geen resultaten gevonden.

Tilburg is een gezellige stad in het Zuiden van het land, waar altijd wel iets te beleven is. Zo zit de binnenstad vol met mooie winkels. Een geslaagd dagje shoppen gegarandeerd! Uitgewinkeld? Plof neer bij een van de talloze fijne eettentjes en duik ’s avonds het nachtleven in. Zin om cultuur te snuiven? Dompel je onder in de wereld van textiel bij het Textielmuseum, bekijk hedendaagse kunst in museum De Pont of laat je meenemen in de natuur en het landschap van Brabant in het in Tilburg gevestigde Natuurmuseum Brabant.

Meer van de rust? Ook dan zit je hier goed! De natuurliefhebber kan zijn hart ophalen in de prachtige omgeving van Tilburg, met bijvoorbeeld Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen om de hoek en stadsparken als het Wandelbos en het Wilhelminapark. Heerlijk ronddwalen in de buitenlucht.

Appartement huren in Tilburg: de verschillende wijken

Huurappartementen in Tilburg zijn dus zeker een goede keuze! Ongeveer de helft van de woningen in Tilburg zijn huurwoningen, waarvan ook weer een groot gedeelte in handen is van woningcorporaties. Maar geen zorgen, ook een appartement particulier huren is in Tilburg mogelijk.

De Brabantse stad is opgedeeld in verschillende wijken en gebieden. We geven je hieronder een aantal suggesties voor wijken in Tilburg waar je goed en mooi kunt wonen. Heb je bijvoorbeeld al gekeken naar…

De Reeshof

Stadsdeel De Reeshof ligt in het westen van de stad en bestaat uit verschillende wijken: Dongewijk, Heyhoef, Witbrant, Heerenvelden, Tuindorp de Kievit, Dalem, Huibeven, Koolhoven, Campenhoef en Gesworen Hoek. De Reeshof is een groene nieuwbouwwijk, waar maar liefst een vijfde van de Tilburge bevolking woont. Het stadsdeel heeft maar liefst drie (buurt)winkelcentra én een eigen treinstation. Prachtig om te wonen. Een appartement huren in Tilburg Reeshof is echt een aanrader!

Piushaven

De Piushaven in Tilburg is nog vol in ontwikkeling. Het verbindt het centrum met het groene landschapspark Moerenburg, waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. Er is geen twijfel over mogelijk: een appartement huren aan de Piushaven in Tilburg betekent de ideale mix tussen stad en groen, en ook nog eens prachtig aan het water! Heb je geen zin om het centrum in te gaan of de natuur in te duiken, dan is er in de Piushaven zelf ook genoeg te doen. Zo kun je heerlijk het water op met een boot of kun je gezellig gaan waterfietsen. Geen fan van water? Je vindt hier ook unieke winkels en natuurlijk kun je lekker tafelen aan het water bij één van de restaurants. Eenmaal hier gesetteld wil je nooit meer weg!

Een kamer voor studenten in het bruisende Tilburg

Naast mooie natuur, leuke winkels en interessante musea beschikt Tilburg ook over een eigen universiteit: Tilburg University, aan de westkant van de stad. Daarom zijn veel studenten op zoek naar een kamer of appartement in Tilburg, een bruisende studentenstad. Misschien wil jij ook wel een appartement huren in Tilburg als student? Dan ben je bij Stoit zeker aan het juiste adres, want we hebben ook aanbod voor studenten op onze website staan. Kijk rustig eens rond.

Een groot voordeel van Tilburg is dat de appartementen, in vergelijking met andere Nederlandse steden, een lage huurprijs hebben. Een appartement huren in Tilburg met twee personen is gewoon een optie! Samen met een vriend of vriendin kan het zelfs goedkoper zijn dan een studentenkamertje voor één persoon. Wel zo fijn: alle ruimte voor jezelf, en ook nog eens samen met iemand die je leuk vindt. Hoe lekker is dat!

Een andere optie voor studenten is een studio: een eenkamerappartement met eigen douche en keukenblok. Goed nieuws, want ook deze zijn in Tilburg te vinden. Een studio huren in Tilburg kan met huurtoeslag, waarbij je geld krijgt van de overheid om (een deel van) je huur te betalen.

Ben jij verknocht aan Brabant, maar huur je liever in Eindhoven? Ook dan hebben we mooie opties voor gestoffeerde of gemeubileerde woningen.

Op zoek naar een appartement in Tilburg? Neem gerust contact met ons op: we helpen je graag verder.