Op de elektrische scooter naar groene woningen
Kenniscentrum Huur

Op de elektrische scooter naar groene woningen

Heef u de elektrische Stoit Groep scooters al door het stadscentrum van Eindhoven zien rijden? De scooter helpt het makelaarsteam van Stoit Groep om efficiënt door de binnenstad van Eindhoven te kunnen bewegen.

Door de drukte in de stad duurt het met de auto vaak lang om van A naar B te komen. Met de scooter kunnen de makelaars u als huurder of verhuurder nog sneller van dienst zijn. Stoit Groep vindt het belangrijk milieubewust bezig te zijn. Naast de elektrische scooter, heeft Stoit Groep ruim 250 verhuurde woningen voorzien van groene energie.

Stoit een groene organisatie

Stoit Groep bestaat inmiddels al ruim 35 jaar. Al die jaren heeft de organisatie zich doorontwikkeld. Groen ondernemen in de makelaardij is een van de punten waar Stoit Groep zich de komende jaren op gaat richten. Het begin is gemaakt door zo veel mogelijk woningen op groene energie aan te sluiten. Stoit Groep heeft inmiddels ruim 250 woningen op groene energie aangesloten. Hierdoor is het voor de verhuurder in bijna alle gevallen financieel interessanter om de groene energie via Stoit Groep te laten regelen, dan het eigen contract te handhaven. Naast dat het financieel voordeliger is, is het ook goed voor het milieu.

De Stoit Scooter

De elektrische NIU M serie scooter is naast dat het een praktische beslissing is, ook een weloverwogen groene beslissing. Sinds de scooter bij Stoit Groep beschikbaar is, wordt de auto veel minder gebruikt. Dit resulteert in minder uitlaatgassen in het stadscentrum. Daarnaast bewegen de makelaars zich sneller door de stad waardoor ze sneller bij afspraken zijn. Hierdoor zijn ze minder reistijd kwijt, waardoor ze uiteindelijk flexibeler zijn met het inplannen van afspraken. Dit is zowel in het voordeel van potentiële huurders en als voor de pandeigenaren.

Technische specificaties van de scooter:

  • 8,3 kilogram lichtgewicht LithiumIon bacteriecel met een actieradius van 51-65 kilometer.
  • Lichtgewicht frame
  • BOSCH 2000W elektromotor
  • 270° led achterverlichting

De elektrische scooters zijn van het bedrijf NIU. Dit innovatieve bedrijf loopt voorop op het gebied van stedelijke mobiliteitsoplossingen op het vlak van design en techniek. NIU won wereldwijd al meer dan 7 designawards voor haar ontwerpen, en heeft zich in drie jaar tijd ontwikkeld naar een internationale speler op het gebied van stedelijke mobiliteit met meerdere elektrische scootermodellen.

Groene Vestdijk

Stoit Groep zit gevestigd aan de Vestdijk in Eindhoven. Op dit moment worden er behoorlijk wat werkzaamheden uitgevoerd aan deze straat. Op 3 september 2018 zijn de eerste werkzaamheden gestart om van de Vestdijk een aantrekkelijke groene stadsboulevard te maken. Tijdens de werkzaamheden is het kantoor van Stoit Groep gewoon bereikbaar met de auto. Naar verwachting zullen de werkzaamheden aan de Vestdijk eind juli 2019 klaar zijn. Hier vindt u meer informatie over de werkzaamheden.

Neem contact op

Terug naar overzicht

Gerelateerde artikelen