Huurcontract
Kenniscentrum Verhuur

Wie is de beste verhuurmakelaar?

Wanneer je een verhuurmakelaar wilt inschakelen ga je natuurlijk voor de beste match. Je wilt immers zo min mogelijk gedoe en niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Maar wie is nu de beste verhuurmakelaar? We leggen graag uit waarom Stoit groep de beste partij is voor de verhuur van jouw woning.

Stoit groep is een verhuurmakelaar met kennis en ervaring

Omdat het beroep van makelaar een vrij beroep is, is het lastig om de juiste verhuurmakelaar te kiezen. Kies je voor Stoit groep, dan kies je voor een professionele verhuurmakelaar met kennis en ervaring. Al meer dan 30 jaar nemen wij verhuurders alle zorg uit handen. Dat doen we met gekwalificeerde medewerkers en een groot netwerk aan bedrijven en kandidaat-huurders. Wij hebben kennis van de (lokale) woningmarkt én van de actuele wet- en regelgeving. Zo halen wij altijd het maximale uit de huurprijs, weten we snel een geschikte huurder te vinden en kom je als verhuurder niet voor vervelende verrassingen te staan.

Stoit groep is een lokale verhuurmakelaar

Ben je op zoek naar een betrokken verhuurmakelaar die begaan is met jouw wensen en snel een geschikte huurder kan vinden? Ga dan voor een lokale verhuurmakelaar. Stoit groep is dé verhuurmakelaar in de regio Eindhoven en kent de regio als geen ander. Dit heeft veel voordelen. Doordat wij veel contacten hebben met grote internationale (high tech) bedrijven, kunnen wij jouw woning vaak verhuren aan expats. Dit zijn, in de regel, nette huurders met een goede baan, die voldoen aan de betalingsverplichtingen. Tel daar onze kennis van de lokale woningmarkt bij op en je begrijpt dat wij jouw woning binnen no-time verhuren tegen een marktconforme huurprijs.

Stoit groep neemt alles uit handen

Bij Stoit groep vinden we dat verhuren verder gaat dan het vinden van een geschikte huurder en het opstellen van een huurcontract. Daarom doen we graag meer. Wanneer onze klanten dat willen, kunnen we ze alles uit handen nemen. Zo verzorgen we niet alleen de promotie van de woning en de selectieprocedure van de kandidaten, maar stellen we ook een huurovereenkomst op, regelen we de sleuteloverdracht en de overdrachtsrapportage en doen we het financieel beheer en het technisch onderhoud. Natuurlijk zijn we er ook bij storingen of klachten van huurders. Wat de wensen van onze klanten ook zijn, wij leveren altijd maatwerk.

Zorgeloos verhuren via Stoit groep

Stoit goep staat altijd klaar voor haar huurders en verhuurders. Zijn er vragen of klachten of is er een geschil tussen huurder en verhuurder? Dan kun je altijd bij ons terecht. Waar nodig schakelen we een derde in (juridische hulp). Zelfs wanneer je jouw huis of appartement tijdelijk verhuurt omdat je in het buitenland verblijft, hoef je niets te doen en kunnen we je volledig ontzorgen. Wel zo gemakkelijk.

Meer weten? Neem contact op

Wil je meer weten over het verhuren van een woning of ben je benieuwd wat Stoit groep voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op. We laten graag zien waarom we de beste verhuurmakelaar zijn.

Terug naar overzicht

Gerelateerde artikelen