Show filters

Uw woning gemeubileerd of gestoffeerd verhuren?

Gemeubileerd of gestoffeerd verhuren? Veel verhuurders worstelen met deze vraag. Het antwoord is vaak afhankelijk van de ligging, de grootte en het type woning.

Het grootste gedeelte van de woningzoekers is op zoek naar een ingerichte woning. Dit maakt uw gemeubileerde woning dus zonder twijfel aantrekkelijker voor een grotere groep potentiële huurders. Een kleinere groep zoekt een gestoffeerde woning om te huren. De huurperiodes voor gestoffeerde woningen zijn wel langer dan bij gemeubileerde woningen.

Woning verhuren

Verhuren

Wilt u tijdelijk uw woning verhuren?

Woning huren

Huren

Bent u op zoek naar een nieuwe woning, gestoffeerd of gemeubiliseerd?

Verhuren aan expats

Maatwerk voor bedrijven

Wij regelen de huisvesting voor uw nieuwe werknemers.

Gemeublieerde of gestoffeerde woning verhuren aan expats

Stoit heeft een uitgebreid netwerk, bestaande uit grote bedrijven als Philips, ASML, VDL, PSV en de High Tech Campus . Deze bedrijven hebben een constante aanwas van expats die op zoek zijn naar een tijdelijke huurwoning en Stoit helpt hen die te vinden. Door ons netwerk en ervaring hebben we in een mum van tijd een geschikte huurder voor uw woning gevonden. 

Gemeubileerde woning- of appartementverhuur in Den Bosch, Eindhoven en Tilburg

De wet- en regelgeving is in iedere stad anders. Stoit is gespecialiseerd in gemeubileerde woning- en appartementenverhuur in Eindhoven, Den Bosch en Tilburg.

Meer informatie over gestoffeerde of gemeubileerde woningverhuur?

Wilt u meer informatie over het gestoffeerd of gemeubileerd verhuren van uw woning of appartement? Lees dan onze blog over een huis gemeubileerd of gestoffeerd verhuren. Of bel ons voor meer informatie over het verhuren van uw gestoffeerde of gemeubileerde woonruimte. 

Uw woning verhuren?

Neem direct contact op. 

Testimonials

We value the opinion of our clients and try to match their expectations.

9.6
 
based on kiyoh reviews

Hulde aan afdeling Service, afstandsbediening die niet leverbaar is in Nederland, gevonden in Italië.

Kees Heskens

Hele vriendelijke service, en snel antwoord als we een vraag hadden!

Wesley Brants

Mijn woning heb ik 3 jaar via Stoit groep (gemeubileerd)verhuurd, omdat ik zelf expat was naar het Caribisch gebied. Er zijn 3 verschillende betrouwbare families in geweest. De huurders zijn goed gesceened voordat ze er in kwamen. Alles is zeer netjes achter gelaten. Zodra er iets mis was communiceerde Stoit alles gelijk door en zorgde voor passende oplossingen. Dan wel een klusjesman voor reparaties, dan wel regelen dat de stroom en internet rekeningen betaald werden. Al met al ben ik zeer tevreden met stoit groep.

WoMBaTToS