Show filters

Uw woning gemeubileerd of gestoffeerd verhuren?

Gemeubileerd of gestoffeerd verhuren? Veel verhuurders worstelen met deze vraag. Het antwoord is vaak afhankelijk van de ligging, de grootte en het type woning.

Het grootste gedeelte van de woningzoekers is op zoek naar een ingerichte woning. Dit maakt uw gemeubileerde woning dus zonder twijfel aantrekkelijker voor een grotere groep potentiële huurders. Een kleinere groep zoekt een gestoffeerde woning om te huren. De huurperiodes voor gestoffeerde woningen zijn wel langer dan bij gemeubileerde woningen.

Woning verhuren

Verhuren

Wilt u tijdelijk uw woning verhuren?

Woning huren

Huren

Bent u op zoek naar een nieuwe woning, gestoffeerd of gemeubiliseerd?

Verhuren aan expats

Maatwerk voor bedrijven

Wij regelen de huisvesting voor uw nieuwe werknemers.

Gemeublieerde of gestoffeerde woning verhuren aan expats

Stoit heeft een uitgebreid netwerk, bestaande uit grote bedrijven als Philips, ASML, VDL, PSV en de High Tech Campus . Deze bedrijven hebben een constante aanwas van expats die op zoek zijn naar een tijdelijke huurwoning en Stoit helpt hen die te vinden. Door ons netwerk en ervaring hebben we in een mum van tijd een geschikte huurder voor uw woning gevonden. 

Gemeubileerde woning- of appartementverhuur in Den Bosch, Eindhoven en Tilburg

De wet- en regelgeving is in iedere stad anders. Stoit is gespecialiseerd in gemeubileerde woning- en appartementenverhuur in Eindhoven, Den Bosch en Tilburg.

Meer informatie over gestoffeerde of gemeubileerde woningverhuur?

Wilt u meer informatie over het gestoffeerd of gemeubileerd verhuren van uw woning of appartement? Bel ons dan voor meer informatie over het verhuren van uw gestoffeerde of gemeubileerde woonruimte. Of vul het contactformulier in.

Uw woning verhuren?

Neem direct contact op. 

Testimonials

We value the opinion of our clients and try to match their expectations.

9.6
 
based on kiyoh reviews

Ondanks dat we uiteindelijk voor een andere woning hebben gekozen heeft Stoit-groep ons voortreffelijk geholpen. Goed bereikbaar, meedenkend, snel schakelen en heel prettig contact. Goed gedaan van Alexander en zijn collega's!

Dennis Gommans

Hele vriendelijke service, en snel antwoord als we een vraag hadden!

Wesley Brants

Prima geholpen door Tim en Bob, panden snel verhuurd aan betrouwbare huurders door een prima screening, snelle actie en flexibel inspelen op kansen. Ook de back office helpt je snel en vakkundig.

Rene Schellekens