Gemeubileerd of Gestoffeerd woning verhuur

Het is een erg moeilijke keuze voor vrijwel iedere eigenaar, wilt u uw woning gemeubiliseerd of gestoffeerd verhuren? Dit is vaak afhankelijk van de ligging, de grootte en het type woning. Wij adviseren u daar graag in! Het grootste gedeelte van de woningzoekers is op zoek naar een ingerichte woning. Dit maakt uw gemeubileerde woning dus zonder twijfel aantrekkelijker voor een grotere groep potentiële huurders. Een kleinere groep zoekt een gestoffeerde woning om te huren. De huurperiodes voor gestoffeerde woningen zijn wel langer dan bij gemeubileerde woningen.

Gemeublieerde of gestoffeerde woning verhuren aan expats

Op welke manier vindt u de expat die bij uw te verhuren, gemeubileerde of gestoffeerde woning of apartement past? Stoit heeft een uitgebreid netwerk aan grote bedrijven zoals Philips, ASML, VDL, PSV, High Tech Campus en ga zo maar door. Deze bedrijven hebben een constante aanwas van expats die op zoek zijn naar een tijdelijke huurwoning. Expats zijn goed opgeleide kenniswerkers en zijn perfecte huurders. Naast ons uitgebreide netwerk aan bedrijven, komen we ook via de 25 websites waarop we uw woning plaatsen in contact met een nieuwe huurder.

Gemeubileerde woning of appartement verhuur Den Bosch, Eindhoven en Tilburg

De wet- en regelgeving is in iedere stad anders. Stoit is gespecialiseerd in gemeubileerde woning- en appartementenverhuur in Eindhoven, Den Bosch en Tilburg. Een doelgroepgebied met een grote hoeveelheid expats en bedrijven.

Meer informatie over gestoffeerde of gemeubileerde woning verhuur?

Wilt u meer informatie over het gestoffeerd of gemeubileerd verhuren van uw woning of appartement? Bel ons dan voor meer informatie over het verhuren van uw gestoffeerde of gemeubileerde woonruimte. Ook kunt u uw vraag stellen via onderstaande chat of u direct aanmelden als verhuurder door hieronder op 'meld u aan als verhuurder' te klikken. Wij helpen u om uw woning, of het nu gemeubileerd of gestoffeerd is, te verhuren. 

Meld u aan als verhuurder

10000