Servicemelding plaatsen Servicemelding

Short stay appartementen

Tijdelijke woonruimte

Onze short stay appartementen bieden de uitkomst voor zowel zakelijke als particuliere klanten die op zoek zijn naar tijdelijke huisvesting. Onze appartementen bieden de luxe van jouw eigen huis en kosten minder dan een hotel.

Je kunt bij ons terecht voor zowel gestoffeerde als gemeubileerde woningen. Lees dit artikel als je op zoek bent naar een tijdelijke woonruimte in Eindhoven, Den Bosch of Tilburg.

Wat is short stay?

Short stay is het tijdelijk huren van een gestoffeerde of gemeubileerde particuliere woning. De appartementen geven het comfort van thuis en zijn doorgaans goedkoper dan het verblijf in een hotel.

Voor wie zijn short stay tijdelijke woonruimtes?

Short stay appartementen zijn gericht op particulieren, expats en zakelijke klanten die een tijdelijke woonruimte zoeken en de voorzieningen van thuis willen behouden. Hierbij gaat het om een korte tot middellange huurperiode.

Voordelen van short stay appartementen

Short stay appartementen hebben diverse voordelen. Enkele van deze voordelen hebben we hieronder voor jou op een rijtje gezet:

Volledig gemeubileerd of gestoffeerd

Je kunt kiezen voor volledig gemeubileerde appartementen, zo hoeft u geen meubilair over te verhuizen en je kan direct in het verblijf trekken. Kies je voor gestoffeerde appartementen? Dan kan je de woning naar eigen smaak inrichten.

Gratis internet en televisie

De appartementen zijn (vaak) van alle gemakken voorzien, inclusief televisie en internet. Zo heb je de luxe die u thuis gewend bent.

Inclusief keuken

Onze appartementen beschikken over een volledig ingerichte keuken. Hierdoor kun je gewoon koken en bespaar je op de kosten van het eten in restaurants.

Eigen parkeergarage

Sommige appartementen beschikken over een parkeergarage. Zo ben je ervan verzekert dat jouw vervoer ten alle tijden veilig geparkeerd staat.

Ruime appartementen

Je hebt de keuze uit middelgrote tot ruime appartementen. Hierbij gaat het om twee- tot driekamerappartementen. Zo heeb je genoeg woonruimte voor jezelf en/of jouw familie en behoud je het vrije gevoel van thuis.

Centrale locatie

Onze appartementen hebben een centrale ligging. Daardoor zit je altijd dichtbij het en zijn alle noodzakelijke faciliteiten, zoals een supermarkt, op loopafstand.

Kenmerken short stay appartementen

De appartementen die tijdelijk verhuurd worden hebben diverse kenmerken, we hebben er een aantal voor je op een rij gezet:

  • Grootte:    De appartementen zijn gemiddeld van 55 tot 95 vierkante meter
  • Kamers:    De appartementen bestaan uit 2 tot 3 kamers inclusief een keuken
  • Prijs:          De prijs is afhankelijk van de ligging en grootte van de woning, maar meestal goedkoper dan een regulier hotel.

Locaties appartementen

Stoit heeft een breed aanbod aan short stay appartementen in diverse steden. Momenteel beschikken we over verblijven in de volgende steden:
–    Eindhoven
–    Tilburg
–    Den Bosch

Bekijk ons aanbod

Ben je op zoek naar een ruim appartement op een A-locatie in de Tech-regio van Nederland? Bekijk dan ons aanbod. Wil je meer informatie over het huren van een appartement? Neem dan contact op en laat je vrijblijvend informeren door één van onze medewerkers.