Show filters

Short Stay appartementen

Onze short stay appartementen bieden de uitkomst voor zowel zakelijke als particuliere klanten die op zoek zijn naar tijdelijke huisvesting. Onze appartementen bieden de luxe van uw eigen huis en kosten minder dan een hotel. 

U kunt bij ons terecht voor zowel gestoffeerde als gemeubileerde woningen.

Woning verhuren

Verhuren

Wilt u tijdelijk uw woning verhuren?

Woning huren

Huren

Bent u op zoek naar een nieuwe woning, gestoffeerd of gemeubiliseerd?

Verhuren aan expats

Maatwerk voor bedrijven

Wij regelen de huisvesting voor uw nieuwe werknemers.

Wat is short stay?

Short stay is het tijdelijk huren van een gestoffeerde of gemeubileerde particuliere woning. De appartementen geven het comfort van thuis en zijn doorgaans goedkoper dan het verblijf in een hotel.

Voor wie is short stay?

Short stay appartementen zijn gericht op particulieren, expats en zakelijke klanten die een tijdelijke woonruimte zoeken en de voorzieningen van thuis willen behouden. Hierbij gaat het om een korte tot middellange huurperiode.

Voordelen van short stay appartementen

Short stay appartementen hebben diverse voordelen. Enkele van deze voordelen hebben we hieronder voor u op een rijtje gezet:

Volledig gemeubileerd of gestoffeerd

U kunt kiezen voor volledig gemeubileerde appartementen, zo hoeft u geen meubilair over te verhuizen en kunt u meteen in het verblijf trekken. Kiest u voor gestoffeerde appartementen? Dan kunt u de woning naar eigen smaak inrichten.

Gratis internet en televisie

De appartementen zijn van alle gemakken voorzien, inclusief televisie en internet. Zo heeft u de luxe die u thuis gewend bent. 

Inclusief keuken

Onze appartementen beschikken over een volledig ingerichte keuken. Hierdoor kunt u gewoon koken en bespaart u op de kosten van het eten in restaurants. 

Eigen parkeergarage

Sommige appartementen beschikken over een parkeergarage. Zo bent u ervan verzekert dat uw vervoer ten alle tijden veilig geparkeerd staat.

Ruime appartementen

U heeft de keuze uit middelgrote tot ruime appartementen. Hierbij gaat het om twee- tot driekamerappartementen. Zo heeft u genoeg woonruimte voor uzelf en/of uw familie en behoudt u het vrije gevoel van thuis. 

Centrale locatie

Onze appartementen hebben een centrale ligging. Daardoor zit u altijd dichtbij het en zijn alle noodzakelijke faciliteiten, zoals een supermarkt, op loopafstand. 

Kenmerken short stay appartementen

De appartementen die tijdelijk verhuurd worden hebben diverse kenmerken, we hebben er een aantal voor u op een rij gezet: 

  • Grootte:    De appartementen zijn gemiddeld van 55 tot 95 vierkante meter
  • Kamers:    De appartementen bestaan uit 2 tot 3 kamers inclusief een keuken
  • Prijs:          De prijs is afhankelijk van de ligging en grootte van de woning, maar meestal goedkoper dan een regulier hotel.

Locaties appartementen

Stoit heeft een breed aanbod aan short stay appartementen in diverse steden. Momenteel beschikken we over verblijven in de volgende steden:
-    Eindhoven
-    Tilburg
-    Den Bosch
-    Helmond

Bekijk ons aanbod

Bent u op zoek naar een ruim appartement op een A-locatie in de Tech-regio van Nederland? Bekijk dan ons aanbod. Wilt u meer informatie over het huren van een appartement? Neem dan contact op en laat u vrijblijvend informeren door één van onze medewerkers.

Bekijk ons aanbod

Rent a short-stay apartment?

Contact us.

Testimonials

We value the opinion of our clients and try to match their expectations.

9.6
 
based on kiyoh reviews

Goede begeleiding, meedenken en het aandragen van verscheidene woningen.
Zeer flexibel in bezichtigingstijden

Simon, Turnhout

We hebben de bezichtiging en de afwikkeling van de aansluitende communicatie als erg prettig en professioneel ervaren. Ook de informatieverstrekking is uitgebreid en helder zodat dit na de bezichtiging nog makkelijk ingezien kan worden. Prima service!

A, Amsterdam

Stoit heeft op een klantvriendelijke en professionele manier een huurder gevonden voor mijn huis. Bedankt voor deze topservice!

Kevin, Eindhoven