Show filters

Werkwijze

U heeft als woningzoekende, net als een groot deel van onze huurders, in eerste instantie kennisgemaakt met het uitgebreide woningaanbod van Stoit Groep via onze website.

Wij onderscheiden ons van andere kantoren door vooraf samen met u grondig uw woonwensen te inventariseren, door een op uw wensen en mogelijkheden afgestemd woonaanbod te selecteren, en door ruim de tijd de nemen voor een professionele bezichtiging van enkele voor u interessante woningen. Uiteraard staan wij u met onze jarenlange ervaring en kennis bij op het gebied van woonruimte, informatie over woonplaats en meer specifiek de wijk, bouwtechnische aspecten en een uitgebreide (voor)inspectie.

Op basis hiervan kunt u vrijblijvend een keuze maken uit één van de door ons geselecteerde woningen. Of dit nu een eengezinswoning, een appartement of een vrijstaande villa is, wij bieden zowel gestoffeerde als gemeubileerde woonruimte aan.

Als u via Stoit Groep een passende woning vindt, nemen wij u de verdere procedure uit handen. Wij zorgen voor het opstellen van een betrouwbaar en degelijk contract, een inspectie, een schone en goed onderhouden woning en buitenruimte, zodat u onbezorgd uw nieuwe thuis kunt betrekken.
Eenmaal in de woning kunt u optioneel kiezen voor schoonmaak, daarnaast kunt u zeven dagen per week contact opnemen met onze servicedesk voor storingen.

Ik zoek een woning

Wat hebben we nodig?

  • Werkgeversverklaring, kopie paspoort, twee meeste recente loonstroken;
  • Waarborgstelling van twee maanden, in sommige gevallen één maand.

Bekijk ons aanbod Neem contact op