Show filters

Huis verhuren

Uw huis verhuren in Eindhoven

U wilt uw huis verhuren in Eindhoven? Bijvoorbeeld omdat u een tweede huis heeft of omdat u (enkele jaren) in het buitenland gaat wonen? Het gebeurt vaak en wij bij Stoit hebben al vele verhuurders in contact gebracht met huurders. Dankzij onze gekwalificeerde en jarenlange ervaring (van meer dan 30 jaar!) op de huizenmarkt gebeurt dat eigenlijk vrijwel altijd naar volle tevredenheid van zowel verhuurders als huurders. Bovendien betekent verhuren via Stoit meer dan het simpelweg vinden van het kandidaat, het maken van een huurcontract en de daadwerkelijke sleuteloverdracht. We vertellen u er graag meer over.

Over Stoit

Stoit is dé verhuurmakelaar van Eindhoven als het aankomt op het verhuren van woningen aan expats. Wij hebben goede contacten en verhuren dan ook veel aan medewerkers van bedrijven zoals ASML, High Tech Campus, Atos, Daf, Philips, IBM, VDL en PSV. Waarom zou u als verhuurder kiezen voor het verhuren van uw woning aan een expat? Allereerst, Eindhoven is een stad die bij uitstek onderdak biedt aan expats, en dankzij het grote netwerk van Stoit is een betrouwbare huurder snel gevonden. Ook niet onbelangrijk, expats zijn over het algemeen hoog opgeleid en verdienen doorgaans een stabiel inkomen. Dat is vaak al een hele geruststelling voor onze verhuurders. Een aantrekkelijke vorm van verhuur dus, waar helaas – vergis u er niet in – veel papierwerk en wet- en regelgeving bij komt kijken. Wij raden u dus ook ten zeerste aan om een verhuurmakelaar in de arm te nemen.

Werkwijze

Kiest u voor de diensten van Stoit, dan zetten wij ons uitgebreide netwerk voor u in. Daarbij adverteren we uw woning op 11 gerelateerde websites van onze internationale contacten en op 15 Nederlandse verhuur websites. Maar alvorens u besluit om Stoit in te zetten om voor u te bemiddelen, komen we natuurlijk graag – geheel vrijblijvend - bij u thuis langs. Aldaar kunnen onze medewerkers u prima adviseren over een gedegen prijs en de gewenste status van oplevering. Gaan we met elkaar in zee, dan maken we een uitgebreide fotoshoot van het huis en gaan we gerichte marketing campagnes inzetten om zo snel een geschikte huurder te vinden. U ontvangt van ons profielschetsen van huurders en zij kunnen – ook weer vrijblijvend – uw woning komen bezichtigen.

Is er een geschikte huurder gevonden? Gefeliciteerd! We gaan nu over tot het opstellen van een intentie- en huurovereenkomst. We inspecteren uw woning nog een keer en maken daar ook de bijhorende inspectierapporten bij op. Vervolgen gaan we over tot de sleuteloverdracht. Onze werkzaamheden stoppen hier echter nog niet. Want de administratie en het innen van de huur nemen we ook voor onze rekening. Heeft uw huurder klachten? Is er onderhoud nodig of heeft de huurder last van technische storingen? Vervelende dingen die u als verhuurder veel tijd kosten, daarom kunt u ook nu op Stoit rekenen. Wij zetten namelijk een servicedienst in die 7 dagen in de week bereikbaar is. Ons doel: u als verhuurder zo veel mogelijk ontlasten!

Verhuurmogelijkheden

Stoit levert een woning minimaal gestoffeerd op. Een geheel gemeubileerd huis verhuren in Eindhoven is echter nog meer in trek. Dit heeft ook weer te maken met ons uitgebreide netwerk aan expats. Wanneer zij in Eindhoven komen hebben zij namelijk meestal niet meer dan een laptop en een koffer met kleren bij zich. Ook expats die langere tijd naar Nederland komen zijn meestal op zoek naar een huis of appartement dat minimaal voorzien is van gordijnen, vloerbekleding en verlichting.  

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in het verhuren van uw woning via Stoit of heeft u naar aanleiding van de informatie op deze website nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!
 

Meld u hier aan als verhuurder