Show filters

Ons Team

De kern van Stoit Groep wordt aangedreven door een enthousiast team van gepassioneerde specialisten. De medewerkers van Stoit Groep faciliteren verhuurders bij het vinden van een goede huurder en het ontzorgen gedurende de huurperiode.

Het team

Bob Blezer

Makelaar

Op zoek naar een woning? Bob helpt u graag! Bepakt met zijn enthousiasme en gedrevenheid staat Bob iedere dag fris op de werkvloer. Na het inventariseren van uw wensen gaat hij deskundig aan de slag om de juiste woning voor u te vinden.

Jan Jansen

Makelaar

Bent u opzoek naar een huis of een appartement? Jan komt graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken voor het plannen van een bezichtiging. Tijdens de bezichtiging vertelt hij u meer over de achtergrond informatie van de woning en over de wijk. Wanneer u vragen heeft zal hij deze beantwoorden.
Nigel Sweere

Nigel Sweere

Makelaar

Als verhuurmakelaar zet Nigel graag een extra stap om de woning te vinden die perfect aansluit bij uw wensen. Door zijn doorzettingskracht en goede inschattingsvermogen weet hij de beste optie voor de huurder en verhuurder te bewerkstellen. Wilt u meer informatie over een beschikbare woning of wilt u een bezichtiging plannen neem dan contact op met Nigel.
Karin Fanego

Karin Fanego

Commercieel & Backoffice

Karin werkt ruim acht jaar bij Stoit Groep en heeft veel ervaring met verhuur, huurrecht en de nieuwste ontwikkelingen op de verhuurmarkt. Zij heeft de leiding over de backoffice- en serviceafdeling. Karin is een harde werker en altijd positief ingesteld!
Arnoud Snoeijer

Arnoud Snoeijer

General manager

Arnoud is geruime tijd werkzaam bij Stoit Groep. Zijn werkzaamheden bestaan naast de dagelijkse aansturing uit o.a. het onderhouden van de groot zakelijke contacten en het uitzetten van het beleid.
Joyce van Helvoirt

Joyce van Helvoirt

Service & Inspecties

Onze enthousiaste collega Joyce is een ster in inspecties. Ze verzorgt de start-, tussen,- en eindinspecties van de woningen. Daarbij heeft ze voor verhuurders vele tips om de verhuur te bespoedigen. Ze helpt de huurder op weg zodat zij voortvarend aan hun huurperiode beginnen. Joyce heeft een scherp oog, is open in de communicatie en zeer hulpvaardig.

Anouk Jansen

Service & Inspecties

Met meer dan 15 jaar ervaring bij de Stoit Groep weet Anouk als geen ander hoe ze u als verhuurder of als huurder op weg kan helpen. Wanneer u een woning huurt, ontmoet u bij de begin-, tussen of eindinspectie mogelijk Anouk. Zij zal u informeren over de details van de woning en een uitgebreid rapport maken over de conditie. Anouk verzorgt ook de inkoop bij Stoit Groep.
Susan van der Heijden

Susan van der Heijden

Service & Backoffice

Op zowel de service- als de backoffice afdeling is Susan van alle markten thuis. Voor het opstellen van een huurovereenkomst, het inspecteren van een woning of het behandelen en oplossen van service meldingen draait zij haar hand niet om. Snelheid, accuratesse en professionaliteit kenmerken Susan.

Thomas Haaksman

Financieel & Administratief beheer

Thomas is een financiële en administratieve duizendpoot. Hij zorgt ervoor dat alle financiële gegevens van huurders en verhuurders goed verwerkt worden in het systeem. Ook zorgt hij dat de nota's correct gemaakt en afgehandeld worden. Hij zorgt met veel plezier dat de administratie en boekhouding op rolletjes loopt.

Mariëlle Vervoort

Administratie

Salarisadministratie, betalingen en personeelsadministratie, allemaal zaken die ook dienen te gebeuren en die Mariëlle al geruime tijd verzorgt. Met meer dan 15 jaar werkervaring bij de Stoit Groep, kan Mariëlle een echt ‘Stoit-member’ genoemd worden. Ook voor de verdere administratie, de diverse bankzaken en andere boekhoudkundige zaken draait Marielle haar hand niet om.
Simone Snijders

Simone Snijders

Administratie

Simone heeft al vele jaren ervaring bij de Stoit Groep en kan een groot deel van ons portefeuille wel dromen! Bij iedere huurperiode vindt er een begin- en eindinspectie plaats. Simone kijkt dan samen met u als verhuurder of als huurder of de woning in de juiste staat wordt opgeleverd, dan wel achtergelaten. Verder is Simone van alle markten thuis binnen ons kantoor en kan ze u met al uw vragen van dienst zijn.