Show filters

Ons Team

De kern van Stoit Groep wordt aangedreven door een enthousiast team van gepassioneerde specialisten. De medewerkers van Stoit Groep faciliteren verhuurders bij het vinden van een goede huurder en het ontzorgen gedurende de huurperiode.

Het team

Jan Jansen

Makelaar

Bent u opzoek naar een huis of een appartement? Jan komt graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken voor het plannen van een bezichtiging. Tijdens de bezichtiging vertelt hij u meer over de achtergrond informatie van de woning en over de wijk. Wanneer u vragen heeft zal hij deze beantwoorden.
Nigel Sweere

Nigel Sweere

Makelaar

Als verhuurmakelaar zet Nigel graag een extra stap om de woning te vinden die perfect aansluit bij uw wensen. Door zijn doorzettingskracht en goede inschattingsvermogen weet hij de beste optie voor de huurder en verhuurder te bewerkstelligen. Wilt u meer informatie over een beschikbare woning of wilt u een bezichtiging plannen neem dan contact op met Nigel.
Iscander Driesen

Iscander Driesen

Makelaar

Bent u op zoek naar een woning? Iscander helpt u graag! Bepakt met zijn enthousiasme en gedrevenheid staat Iscander iedere dag fris op de werkvloer. Na het inventariseren van uw wensen gaat hij deskundig aan de slag om de juiste woning voor u te vinden.
Eline Hoogenberg

Eline Hoogenberg

Backoffice

Voor u als huurder is snelheid, accuratesse en professionaliteit belangrijk. Laten dat nou nét de kernwaarden van Eline zijn! Met kennis en leergierigheid weet Eline als geen ander in te spelen op de wensen van zowel de verhuurder als de huurder.
Wies van de Mortel

Wies van de Mortel

Backoffice

Enthousiast en gedreven is Wies. Op de backoffice zorgt ze voor snelle afhandeling van huurovereenkomst, planning en organisatie van de inspecties. Ze weet alles over de huurcontracten. Heb je vragen? Schroom dan niet om ze aan Wies te stellen.
Arnoud Snoeijer

Arnoud Snoeijer

Manager

Arnoud is geruime tijd werkzaam bij Stoit Groep. Zijn werkzaamheden bestaan naast de dagelijkse aansturing uit o.a. het onderhouden van de groot zakelijke contacten en het uitzetten van het beleid.
Nagina Karim

Mayke Hoogenbosch

Service & Inspecties

Heeft u technische problemen ervaren in uw woning? Op de serviceafdeling zorgt onze enthousiaste Mayke ervoor dat het wordt opgelost! Ze staat altijd klaar om de huurder of verhuurder uit de brand te helpen en tot een zo goed mogelijke oplossing te komen voor alle betrokken partijen.
Rhodina Tschumie

Rhodina Tschumie

Service

Rhodina is van alle markten thuis. Heeft u problemen ervaren in uw woning? Op de service-afdeling zorgt Rhodina ervoor dat het wordt opgelost! Rhodina is doortastend en oplossingsgericht. Ze rust niet voor de passende oplossing gevonden is.
Joyce van Helvoirt

Joyce van Helvoirt

Service & Inspecties

Onze enthousiaste collega Joyce is een ster in inspecties. Ze verzorgt de start-, tussen,- en eindinspecties van de woningen. Daarbij heeft ze voor verhuurders vele tips om de verhuur te bespoedigen. Ze helpt de huurder op weg zodat zij voortvarend aan hun huurperiode beginnen. Joyce heeft een scherp oog, is open in de communicatie en zeer hulpvaardig.

Mariëlle Vervoort

Administratie

Salarisadministratie, betalingen en personeelsadministratie, allemaal zaken die ook dienen te gebeuren en die Mariëlle al geruime tijd verzorgt. Met meer dan 25 jaar werkervaring bij Stoit Groep, kan Mariëlle een echt ‘Stoit-member’ genoemd worden. Ook voor de verdere administratie, de diverse bankzaken en andere boekhoudkundige zaken draait Marielle haar hand niet om.
Simone Snijders

Simone Snijders

Administratie

Simone heeft al vele jaren ervaring bij de Stoit Groep en kan een groot deel van ons portefeuille wel dromen! Bij iedere huurperiode vindt er een begin- en eindinspectie plaats. Simone kijkt dan samen met u als verhuurder of als huurder of de woning in de juiste staat wordt opgeleverd, dan wel achtergelaten. Verder is Simone van alle markten thuis binnen ons kantoor en kan ze u met al uw vragen van dienst zijn.