Show filters

Ons Team

De kern van Stoit Groep wordt aangedreven door een enthousiast team van gepassioneerde specialisten. De medewerkers van Stoit Groep faciliteren verhuurders bij het vinden van een goede huurder en het ontzorgen gedurende de huurperiode.

Het team

Jan Jansen

Makelaar

Bent u opzoek naar een huis of een appartement? Jan komt graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken voor het plannen van een bezichtiging. Tijdens de bezichtiging vertelt hij u meer over de achtergrond informatie van de woning en over de wijk. Wanneer u vragen heeft zal hij deze beantwoorden.
Nigel Sweere

Nigel Sweere

Makelaar

Als verhuurmakelaar zet Nigel graag een extra stap om de woning te vinden die perfect aansluit bij uw wensen. Door zijn doorzettingskracht en goede inschattingsvermogen weet hij de beste optie voor de huurder en verhuurder te bewerkstellen. Wilt u meer informatie over een beschikbare woning of wilt u een bezichtiging plannen neem dan contact op met Nigel.
Arnoud Snoeijer

Arnoud Snoeijer

General manager

Arnoud is geruime tijd werkzaam bij Stoit Groep. Zijn werkzaamheden bestaan naast de dagelijkse aansturing uit o.a. het onderhouden van de groot zakelijke contacten en het uitzetten van het beleid.
Nagina Karim

Mayke Hoogenbosch

Service & Inspecties

Heeft u technische problemen ervaren in uw woning? Op de serviceafdeling zorgt onze enthousiaste Mayke ervoor dat het wordt opgelost! Ze staat altijd klaar om de huurder of verhuurder uit de brand te helpen en tot een zo goed mogelijke oplossing te komen voor alle betrokken partijen.
Joyce van Helvoirt

Joyce van Helvoirt

Service & Inspecties

Onze enthousiaste collega Joyce is een ster in inspecties. Ze verzorgt de start-, tussen,- en eindinspecties van de woningen. Daarbij heeft ze voor verhuurders vele tips om de verhuur te bespoedigen. Ze helpt de huurder op weg zodat zij voortvarend aan hun huurperiode beginnen. Joyce heeft een scherp oog, is open in de communicatie en zeer hulpvaardig.

Anouk Jansen

Service & Inspecties

Met meer dan 15 jaar ervaring bij de Stoit Groep weet Anouk als geen ander hoe ze u als verhuurder of als huurder op weg kan helpen. Wanneer u een woning huurt, ontmoet u bij de begin-, tussen of eindinspectie mogelijk Anouk. Zij zal u informeren over de details van de woning en een uitgebreid rapport maken over de conditie. Anouk verzorgt ook de inkoop bij Stoit Groep.

Mariëlle Vervoort

Administratie

Salarisadministratie, betalingen en personeelsadministratie, allemaal zaken die ook dienen te gebeuren en die Mariëlle al geruime tijd verzorgt. Met meer dan 15 jaar werkervaring bij de Stoit Groep, kan Mariëlle een echt ‘Stoit-member’ genoemd worden. Ook voor de verdere administratie, de diverse bankzaken en andere boekhoudkundige zaken draait Marielle haar hand niet om.
Simone Snijders

Simone Snijders

Administratie

Simone heeft al vele jaren ervaring bij de Stoit Groep en kan een groot deel van ons portefeuille wel dromen! Bij iedere huurperiode vindt er een begin- en eindinspectie plaats. Simone kijkt dan samen met u als verhuurder of als huurder of de woning in de juiste staat wordt opgeleverd, dan wel achtergelaten. Verder is Simone van alle markten thuis binnen ons kantoor en kan ze u met al uw vragen van dienst zijn.