Ons Team

De kern van Stoit Groep wordt aangedreven door een ongelooflijk team van gepassioneerde collega's. Op ons kantoor helpen de teamleden de nieuwste woningzoekenden wegwijs met het vinden van een nieuw thuis. Ook tijdens de huur staan ze klaar voor verhuurder en huurder.

Het team

Bob Blezer

Makelaar

Op zoek naar een woning? Bob helpt u graag! Bepakt met zijn enthousiasme en gedrevenheid staat Bob iedere dag fris op de werkvloer. Na het inventariseren van uw wensen gaat hij deskundig aan de slag om de juiste woning voor u te vinden.
Karin Fanego

Karin Fanego

Commercieel & Backoffice

Karin is onze commerciële spin in het web! Met ruim 5 jaar ervaring is ze helemaal op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen op de verhuurmarkt. Ze weet alles over het optimaal verhuren van uw woning en is o.a. de interne backup voor de makelaars. Ze regelt alle zaken rondom de huur/verhuur en staat te allen tijde klaar om uw vragen te beantwoorden.

Marissa Sheridan

Commercieel & Inspecties

Voor u als huurder is snelheid, accuratesse en professionaliteit belangrijk. Laten dat nou nét de kernwaarden van Marissa zijn! Met ruime ervaring in de verhuurbranche weet Marissa als geen ander in te spelen op de wensen van zowel de verhuurder als de huurder.

Tim Brugmans

Makelaar

Twijfelt u nog of u uw woning wilt verhuren? Tim helpt u graag verder en informeert u over de mogelijkheden. Heeft u een leuke woning gezien op onze website en wilt u deze graag in het echt bekijken, Tim maakt graag een afspraak met u voor een bezichtiging.

Jan Jansen

Makelaar

Bent u opzoek naar een huis of een appartement? Jan zal graag met u in contact komen om de mogelijkheden te bespreken voor het plannen van een bezichtiging. Tijdens de bezichtiging vertelt hij u graag meer over de achtergrond informatie van de woning en over de wijk. Indien u vragen hebt, dan staat Jan u graag te woord.

Rowy van den Eijnden

Commercieel & Backoffice

Voor u als huurder is snelheid, accuratesse en professionaliteit belangrijk. Laten dat nou nét de kernwaarden van Rowy zijn! Met ruime ervaring in de verhuurbranche weet Rowy als geen ander in te spelen op de wensen van zowel de verhuurder als de huurder.

Lilian van Beek

Commercieel & Inspecties

Lilian is all-round inzetbaar, ze werkt voor de backoffice, service afdeling en voert inspecties uit. Tijdens het beheer van uw woning zal zij dan ook zorgen voor een profesionele inspectie. Lilian is een enthousiaste en fijne collega om mee te werken.

Naomi van Asten

Receptie

Naomi is onze receptioniste. Zodra u Stoit Groep belt straat Naomi u graag te woord. Zij is vriendelijk en enthousiast en helpt u verder om u graag door te verbinden naar de juiste afdeling.
Arnoud Snoeijer

Arnoud Snoeijer

Commercieel / management

Wilt u advies over het verhuren van uw woning? Arnoud kent alle ins & outs van het vak! Samen met u bekijkt hij alle mogelijkheden en zoekt hij naar de juiste oplossing om het beste uit uw woning te kunnen halen. Voor uw beheers- en rendementsvragen bent u bij hem ook aan het juiste adres. Arnoud voert daarnaast, samen met mevrouw Stoit het beleid van de onderneming.
Malou van der Mast

Malou van der Mast

Inspecties & Service

Malou is een echte aanpakker en draait haar handen nergens voor om. Aan het begin en aan het einde van een huurperiode kijkt ze samen met u als verhuurder of als huurder of de woning helemaal naar wens is tijdens de inspectie. Ook doet ze wat mogelijk is om u van de beste service te voorzien.
Simone Snijders

Simone Snijders

Inspecties

Simone heeft al vele jaren ervaring bij de Stoit Groep en kan een groot deel van ons portefeuille wel dromen! Bij iedere huurperiode vindt er een begin- en eindinspectie plaats. Simone kijkt dan samen met u als verhuurder of als huurder of de woning in de juiste staat wordt opgeleverd, dan wel achtergelaten. Verder is Simone van alle markten thuis binnen ons kantoor en kan ze u met al uw vragen van dienst zijn.

Eva Machielse

Service

Eva is al enige tijd lid van de Stoit Groep familie en is van alle markten thuis. Heeft u problemen ervaren in uw woning? Op de service-afdeling zorgt Eva ervoor dat het wordt opgelost! Ook aan de receptie kan Eva u van dienst zijn en tijdens inspecties controleert ze samen met u als huurder en verhuurder de staat van de woning.

Barbara Alewijns

Service & Inspecties

Onze enthousiaste collega Barbara zal er voor zorgen dat u huis goed geïnspecteerd wordt. Tijdens de vooroplevering leert zij graag uw woning kennen. Bij de in en de uit-check zal zij er voor zorgen dat niets ongezien blijft. Heeft u gerichte service vragen? Ook dan helpt zij u graag verder.

Babs Corstens

Receptie

De goedlachse Babs bezorgt u graag een full service dienstverlening. Op de service-afdeling lost ze eventuele problemen die u als huurder in uw woning ervaart op, bij de receptie helpt ze u graag op weg en tijdens inspecties controleert ze ook samen met u als huurder en verhuurder de staat van de woning.

Anouk Jansen

Receptie & Debiteuren

Anouk heet u graag een warm welkom aan de receptie. Met meer dan 15 jaar ervaring bij de Stoit Groep weet ze als geen ander hoe ze u als verhuurder of als huurder op weg kan helpen. Daarnaast zorgt Anouk dat alle kantoorartikelen op de werkvloer aanwezig zijn zodat we iedere ochtend zonder problemen onze werkdag kunnen beginnen. Ook is Anouk van alle betalingen en vorderingen op de hoogte en verzorgt ze, in overleg en in afwisseling met Michelle, het debiteurenbeheer.
Medewerkser Michelle van Ham

Michelle van Ham

Financieel & Administratief beheer

Gedurende de huurperiode worden de administratieve en financiële processen uitgevoerd door Michelle en haar collega's op de afdeling beheer. Er gaat geen nota de deur in of uit voordat Michelle deze gezien heeft. Ze zorgt met veel plezier en samen met Simone en Marielle dat de administratie en boekhouding op rolletjes loopt.

Mariëlle Vervoort

Administratie

Salarisadministratie, betalingen en personeelsadministratie, allemaal zaken die ook dienen te gebeuren en die Mariëlle al geruime tijd verzorgt. Met meer dan 15 jaar werkervaring bij de Stoit Groep, kan Mariëlle een echt ‘Stoit-member’ genoemd worden. Ook voor de verdere administratie, de diverse bankzaken en andere boekhoudkundige zaken draait Marielle haar hand niet om.

Thomas Haaksman

Financieel & Administratief beheer

Thomas is een financiële en administratieve duizendpoot. Hij zorgt ervoor dat alle financiële gegevens van huurders en verhuurders goed verwerkt worden in het systeem. Ook zorgt hij dat de nota's correct gemaakt en afgehandeld worden. Hij zorgt met veel plezier samen met Michelle en Marielle dat de administratie en boekhouding op rolletjes loopt.
Henk Schroijen

Henk Schroijen

Service

Onze serviceman Henk staat voor u klaar! Heeft u problemen, beschadigingen of defecten ontdekt in uw woning dan biedt Henk graag een helpende hand. Maak een afspraak via onze serviceafdeling en Henk komt bij u langs om het defect te repareren. De kosten worden vooraf met u besproken.

Meta en Agnieszka

Schoonmaak

Meta en Agnieszka zijn al jaren in dienst bij Stoit Groep als onze vaste schoonmaaksters. Zij zorgen ervoor dat de panden aan het eind van de huurperiode weer helemaal spik en span worden opgeleverd. Ook gedurende de huurperiode kunnen zij u van dienst zijn met een tussentijdse of zelfs wekelijkse schoonmaak. Een top team!